marathon Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Ξεχασα να πω εκτος του Stanley (αν και αυτος δεν παιζει μονο Κοντρα)... Ναι αλλά το κοντραμπάσο που παίζει...πολλοί θα ήθελαν να το έπαιζαν...ούτε οι άλλοι παίζουν μόνο κόντρα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
dkall Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Christian Mc Bride Ray Brown , καλα οχι fusion ,απλα Θεος..... John Clayton ...γηρασκω αει διδασκομενος...
rocka-vic Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Ναι αλλά το κοντραμπάσο που παίζει...πολλοί θα ήθελαν να το έπαιζαν...ούτε οι άλλοι παίζουν μόνο κόντρα... Και τον Levin τον ήξερα σαν μπασσιστα αλλα οχι σαν ονομα... It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
rocka-vic Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2009 Christian Mc Bride Ray Brown , καλα οχι fusion ,απλα Θεος..... John Clayton Mc Bride 1 (μου εφτιαξες τη διαθεση) και ο Clayton αρκετα ωραιος... It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
pastelius Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Φίλε μου πάντως αν το πάρεις το κόντρα το ηλεκτρικό θα είναι μπαγλαμάς μετά.. :D Τα 2 βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζω μετά την αγορά ενός 3/4 προσφάτως,είναι 1ον -οτι στο δεκάλεπτο έχω κάνει μπράτσα και έχω κουράσει αρκετά τα χέρια μου (οπότε χρειάζεται ένας "δάσκαλος" ή/και καλό stretching πριν το παίξιμο), 2ον -δεν πατάω σίγουρα τα χέρια στην ταστιέρα γιατί τα διαστήματα είναι ..διαστημικά ;D Οπότε θέλει πολλή πολλή μελέτη και γυμναστήρια. Αν εξαιρέσεις τα παραπάνω, δεν πρόκειται να το δώσω ποτέ. Μόνο και για πειραματισμό θα σου έλεγα να την κάνεις την επένδυση.Καλή τύχη! :) feel da FUNK blast
rocka-vic Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα pastelius Τωρα είδα την απαντηση σου γιατι ήμουν σε διακοπές. Αν ξέρεις και είναι εύκολο θα ήταν ευπρόσδεκτες και μερικές πληροφορίες για την αγορά του: ξύλα, χορδές, εταιρίες, τιμές, ποιότιτες κ.τ.λ. και μερικές πληροφορίες για το δικό σου 'όργανο αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
panosss1990 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 paidia to rwthsa kai sto thema me pastelius alla to rotaw kai edw..sto kontrampaso mou kophke to skoinaki pou krataei to mauro sidero sto opoio mpainoun oi xordes kai de kserw pws legetai, h estw peite mou pws legetai to 'mauro pragma'! euxaristw
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω χρειάζεσαι κάτι τέτοιο, απλά να ναι κοντραμπάσου, στο συγκεκριμένο μαγαζί μόνο μέχσρι τσέλο βρήκα, http://www.musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=18320&pcode=H002_I0018320 Στον thomann, τα έχει στα Γερμανικά, αν μπερδεύεσαι, http://www.thomann.de/gr/gewa_haengelsaite_kontrabass.htm ΥΓ: Γράφε Ελληνικά και καλωσήρθες
Volsungios Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2009 Φίλε rocka-vic τι έγινε; Πήρες τελικά;
fivaras Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Που λες φιλε και εγω εκανα προσφατα μεταβαση απο ηλεκτρικο σε κοντραμπασο πηρα ενα σχετικα φθηνο απο Θωμα. Το οτι ειχα γνωσεις απο μπασσο με βοηθησε αρκετα. εγω εχω το αλλο προβλημα, δν εχω βρει καπου να το κανω σερβις εδω στην αθηνα οποτε αν ξερει καποιος κατι ας μου πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση