Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

αποφασισα να σας κανω μαθηματα κιθαρας.εβαλα και βοηθητικες φωτο για τους ασχετους.....1:ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ

2:ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ

να κανω και ενα μαθημα στους drummers που εχουν προβλημα με το καρεκλακι και δεν ξερουν πως να κατσουν

ΒΗΜΑ 1:ΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ

ΒΗΜΑ 2:ΚΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ(δεν ηξερα τι αλλο να βαλω :P )

ειμαι καλος καθηγητης?τι λετε παιδια?εχω και χορηγο την washburn!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

Επεξεργάστηκε από τους Modulators.

Αφαιρέθηκαν οι σύνδεσμοι των φωτό, καθώς παραπέμπουν σε σελίδα με σκληρό πορνογραφικό υλικό που παραβαίνει τους κανόνες. Sorry...

Δημοσιευμένο

ESP1982 οι φωτογραφιες σου δεν φιανονται.

&

ελπιζω να προεξατε οτι η κυρια παιζει με κιθαρα χωρις μαγνητες....εκτος και αν εχει εναν και δεν φαινεται...

Δημοσιευμένο

ελπιζω να προεξατε οτι η κυρια παιζει με κιθαρα χωρις μαγνητες....εκτος και αν εχει εναν και δεν φαινεται...

εννοειται οτι θα εχει τον bridge μαγνητη ο οποιος δεν φαινεται ρε...χεχε

Δημοσιευμένο

η οργανοπαίκτις είναι η κιθαρίστρια των Nashville Pussy... και είναι και καλή (στην κιθάρα.... σοβαρά), αν και έχει παράπονο - λέει - που ο κόσμος κοιτάει τα βυζιά της αντί για να προσέχει το παίξιμό της... τι να πει κανείς...

(προφανώς μιλάω για την πρώτη - με την SG - και όχι για τη "δασκάλα")

Δημοσιευμένο

Εσυ τι λες να κοιταζανε ρε skatempora???Τον αστραγαλο της?Παρε τυπισα που θελει να δειξει και κιθαριστικες δυνατοτητες .....!! 8O :!:

χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα!! :lol:

Δημοσιευμένο
η οργανοπαίκτις είναι η κιθαρίστρια των Nashville Pussy... και είναι και καλή (στην κιθάρα.... σοβαρά)' date=' αν και έχει παράπονο - λέει - που ο κόσμος κοιτάει τα βυζιά της αντί για να προσέχει το παίξιμό της... τι να πει κανείς...

(προφανώς μιλάω για την πρώτη - με την SG - και όχι για τη "δασκάλα")[/quote']

ναι, το διαβασα στο tdpri,απλα στην αρχη η απουσια ολων εκτως απο ενα των ποτενσιομετρων και του μαγνητη, πιο πολυ σαν ανεκδοτο μου φανηκε, παρα σαν κιθαρα :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...