ZIKO Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Το attenuator δεν ειναι και η καλυτερη λυση παντως. Το καλυτερο feature που εχω δει ειναι το power scaling που κανει ακριβως οτι και το attenuator διχως τα μειωνεκτηματα του Tone is in the ear of the beholder
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Το attenuator δεν ειναι και η καλυτερη λυση παντως. Το καλυτερο feature που εχω δει ειναι το power scaling που κανει ακριβως οτι και το attenuator διχως τα μειωνεκτηματα του Μπορείς να δωσεις στοιχεία?Τι κανει κανα σαιτ να δωσεις πλεροφορία?Απ οτι ειδα πάλι χαλάει τον ήχο κι αυτό.Δεν υπάρχει αλλη λύση απο τη μόνωση,το στούντιο,το λάιβ για να απολαύσει κανεις το θηριάκι του.
studio54GR Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Το "φάρμακο" λέγεται εξοχικό.... Πας εκεί και "μαρσάρεις" τον Super Twin Deluxe" μέχρι να κάψεις μεγάφωνο.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
KostasP Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Μπορείς να δωσεις στοιχεία?Τι κανει κανα σαιτ να δωσεις πλεροφορία?Απ οτι ειδα πάλι χαλάει τον ήχο κι αυτό.Δεν υπάρχει αλλη λύση απο τη μόνωση,το στούντιο,το λάιβ για να απολαύσει κανεις το θηριάκι του. Που ειδες οτι το pοwer scaling χαλαει τον ηχο? Εχεις ακουσει ενισχυτη με power scaling? Στον ενισχυτη που εχω δε διαφοροποιει τον ηχο, καθολου. Ο κατασκευαστης (αφου πρωτα εχει πληρωσει στην London Power τα δικαιωματα) το εχει τοποθετησει στο κυκλωμα του και κανει ακριβως αυτο που πρεπει να κανει. http://www.londonpower.com/pscaling.htm
ZIKO Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Τι 11888 και μαλακιες! KostasP ολος ο τηλεφωνικος οδηγος ! ;D Tone is in the ear of the beholder
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Kαλά όλα αυτά με το power scaling αλλά το σημείο που προσπαθεί να εξηγήσει γιατί ένας ενισχυτής με λιγότερα βατ δεν θα τα καταφέρει το ίδιο καλά με το κυκλωματάκι αυτό είναι απλά bullcrap, που θα'λεγε και ο Κάρτμαν. Χώρια που επιμελώς δεν αναφέρει ότι (α) πολύ σημαντικό στοιχείο του ήχου είναι και η ηχητική "φόρτιση" του μεγαφώνου, κάτι που αν παίζεις σε επιπεδο ψιθύρου δεν θα γίνει ποτέ, (β) ότι αρκετοί κατασκευαστές έχουν ενισχυτές με ακριβώς την ίδια δυνατότητα απλά αλλάζοντας το configuration του τελικού σταδίου (πχ. η Μesa). Υπάρχει και το σκεπτικό: "παρε watt να έχεις και ας μην τα χρησιμοποιήσεις" :P ...με το οποίο είμαι κάθετα αντίθετος. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Που ειδες οτι το pοwer scaling χαλαει τον ηχο? Εχεις ακουσει ενισχυτη με power scaling? Στον ενισχυτη που εχω δε διαφοροποιει τον ηχο, καθολου. Ο κατασκευαστης (αφου πρωτα εχει πληρωσει στην London Power τα δικαιωματα) το εχει τοποθετησει στο κυκλωμα του και κανει ακριβως αυτο που πρεπει να κανει. http://www.londonpower.com/pscaling.htm Oτι ειδα ειναι στο νετ μονο δεν εχω ακούσει.Φαντάζομαι ομως για να μην ειναι κ τόσο διαδεδομένο ως λύση κάτι θα παίζει.Αttenuator ακούγεται περισσότερο σαν προτίμηση απο χρήστες. Τωρα κάτι αλλο δεν ξέρω γι αυτο ρωτάω να δωσετε τπτ λινκς που να λενε τπτ παραπάνω απο το τί ειναι κατασκευασμένο να κάνει αυτο το πλακετάκι. Αυτο θελει τοποθέτηση στην αρχική κατασκευή ή πάει με μόντα?Ποιος μοντάρει τέτοια μαραφέτια σωστά?Πολυ playstation η φάση και ειναι λίγο να την φοβασε.
ZIKO Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Το attenuator ειναι plug and play , ενω το Power scaling θελει telegun Tone is in the ear of the beholder
Heatseeker Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Έχω ενισχυτή με power scaling και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μαγικό, πολύ καλύτερο από τα 2-3 attenuators που έχω δοκιμάσει. Φυσικά σε πολύ χαμηλές εντάσεις ακούγεται μάπα, αλλά δε φταίει το power scaling γι'αυτό, αλλά το μεγάφωνο το οποίο μένει ακούνητο.
Gus1984 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Γεια χαρα παιδια, εγω παιζω σπιτι με ενα Peavey Valveking κεφαλι και Marshall 1936 2x12 με Celestion Vintage 30s καμπινα αλλα εδω και λιγες μέρες σε ενα lead ηχο που εχω φτιαξει η ΛΑ καπου συντονιζεται με το χωρο με αποτελεσμα μετα απο καθε ΛΑ μπασο τριζει το παταρι με διαφορα φάσης περίπου 2sec ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση