nikolo Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 από εκεί όλα καλά. είναι ήδη όπως τα έχεις γράψει και εσύ ρε γαμότο κάτι απλό είναι αλλά δεν μου ρχεται τώρα εκεί στο in που έχω επιλέξει all mid inputs είμαι οκ?
ziggy440 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 ναι all midi inputs ή καποιο συγκεκριμένο midi in αν στέλνεις από πολλά mother www.onlinerecording.org forever changes
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Συγνώμη - άσχετο. Καταραμένο software. Συνεχίστε παρακαλώ :)
nikolo Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στη κάρτα μου? έχω μία emu 0202 νιώθω ότι δεν θα το λύσω το πρόβλημα :-[ :-[ :-[ :-[ :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Στο midi κανάλι που θέλεις να γράψεις πατάς την επιλογή, record enable.
nikolo Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 γειά σας παιδιά ποια η διαφορά των δύο καρτών εγώ έχω μία emu0202 που νομίζω ότι είναι audio intreface σε αυτή τη κάρτα μπορώ να συνδέσω ασ πούμε ένα midi controller? τα χω μπερδεψει λίγο είμαι και ασχετος ευχαριστώ
warpie Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 γενικα τα περισσοτερα audio intrfaceσ εχουν και midi I/O. Παραδοξος η καρτα σου δεν εχει οποτε θα χρειαστεισ κατι τετοιο για midi http://www.zzounds.com/cat--USB-MIDI-Interfaces--2434 ψαξε και αλλου. μπορεισ να βρεις πολυ καλυτερες τιμες
nikolo Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 ε ναι αυτό ενταξει το χω κάνει............................ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Μήπως με την emu 0202 δεν μπορω να ηχωγραφώ vst όργανα Δεν ξέρω τι άλλο να πω εχω όλα μου τα vsts και εδώ και μία εβδομάδα τα ακούω μια χαρα και δεν μπορώ να τα αποτυπώσω στο κανάλι Πως πειτε καποιον ανθρωπο να απευθυνθώ...................... Με το αζημίωτο φυσικάααααααααααααααααααααααααα HELP HELP PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
vitali Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Μη ξεχνάς ότι είναι και θέμα του πως μπορεί να συνδεθεί ένα midi controller. Αν το midi controller συνδέεται και με usb, τότε δεν έχεις πρόβλημα και δεν έχει σημασία αν έχει midi έξοδο η κάρτα ήχου σου. Ποιό midi controller έχεις ; Kairos
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Από τα audio interfaces παιρνάει μόνο audio σήμα. Δηλαδή μόνο ήχος. Από τα midi interfaces παιρνάει μόνο midi σήμα. Όχι ήχος αλλά μόνο σήμα ελέγχου midi. Προσοχή. Το midi δεν είναι ήχος. Για να κάνεις ηχογράφηση ήχου θες κάρτα ήχου (audio interface). Για να κάνεις midi εγγραφή θες κάρτα midi (midi interface). Υπάρχουν κάποιες κάρτες που έχουν και τα δύο. Δηλαδή και audio και midi. Υ.Γ. Μήπως αυτό είναι το πρόβλημά σου και δεν μπορείς να κάνεις την ηχογράφηση στο άλλο thread; Μας μπέρδεψες λιγάκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση