Paize_Glyka Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Έχω έναν 65 deluxe reverb reissue προσφατα αγορασμένο. Μετά απο μερική ώρα παιξίματος τσέκαρα τα Knobs και ανοιγόκλεισα το Power συνεχόμενα μερικές φορές και σταμάτησε να λειτουργεί. Τί χάλασα;
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Μαλλον εκαψες την ασφαλεια του. Αλλαξε τη με μια ιδια τιμης ασφαλεια.... Γιατι επαιζες με το Power?
Paize_Glyka Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Τσέκαρα το φωτάκι που αναβόσβηνε. Είμαι γενικώς βλάκας. Υπάρχει περίπτωση να καψα καμμια λάμπα; πόσο κοστίζει η ασφάλεια αυτή;
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 5 λεπτα? Δεν εχω ιδεα, ειναι πολυ φτηνη παντως. Παρε ενα κουτακι για να μπορεις να παιζεις! ;D Παρτην μαζι σου και πες θελω μια ιδια... Δεν ειναι και καλη ιδεα να τον αναβοσβηνεις... για να τσεκαρεις το λαμπακι... ουτε για τις λυχνιες ειναι καλο ουτε για τα υλικα πχ πυκνωτες... γενικα πρεπει να το κοψεις! ;D
Marillion Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2009 ....ανοιγόκλεισα το Power συνεχόμενα μερικές φορές .... Κακη συνηθεια αυτη!!!! Lets ...Rock!
myster_maze Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2009 PG, τι εκανες? Την αλλαξες την ασφαλεια? ....ειναι απο πισω... ενα στρογγυλο που λεει FUSE... δεν ειναι καμμενη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση