Earendil Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 Το αλίευσα στο everythingsg.com, όπου είχα καιρούς και χρόνους να μπω... Παιδέψτε λίγο τα ματάκια σας να δείτε τί γράφει ο τύπος...και μετά απολαύστε αυτό που έκανε στις φωτό που γενναιόδωρα μοιράζεται... ;D Θα πάω καμιά μέρα απ'του Electrictabs να κάνω γενική καθαριότητα μου φαίνεται. ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Alchemist Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 Νομίζω είναι η ιδανική στιγμή να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο, είναι αβάσταχτη η τόση καϊλα στον κόσμο... :o Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι λαμπίτσα χωρίς γυαλάκι γύρω-γύρω... δεν. Yes it is!!!
christabel_ Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 Πολύ καλή τιμή!!! ;D ;D ;D ;D ;D :D..::Christabel Etheriel::..:D
The_Rover Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 γιατι ρε τον αρπαζετε ετσι, να τις καθαρισει ηθελε.. ;D learn to swim...
Jasemeister Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2009 NOS Valve Cabrio. Θα φορεθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
avalon Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 ελπιζω να μην τις βαλει και ανοιξει τον ενισχυτη . ;D ;D παντως οντως EPIC POST XD (ερωτηση: τι ιδιετερο εχουν οι ΝΟΣ λαμπες;)
FritzBlackLP Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Εχω την υποψία ότι οπου να'ναι θα τις δοκιμάσει... Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά.....
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Εμένα με τη VOS LP Air Guitar μου, συνεργάστηκαν άψογα. Τα 200 Monopoly $ που έσκασα, δεν μου φάνηκαν υπερβολικά για τον αέρινο ήχο τους. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση