funky_bassman Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Λοιπόν επειδή τα πήρα κρανίο και νομίζω πως μου ξέφυγαν πολλές μαμακίες ας ηρεμήσω και ας ξαναρχίσω από την αρχή. Έχουμε την εξής κατάσταση. Εγώ θέλω να καπνίζω και ο χ απέναντί μου ΔΕΝ θέλει να καπνίζει και να εισπνέει καπνό... Η μόνη λύση είναι να μην είμαστε στον ίδιο χώρο γιατί αλλιώς ένας από τους 2 θα καταπιέζεται σωστα? Και επειδή ούτε θέλω να καταπιέζομαι ούτε να καταπιέζω γιατί πολύ απλά δεν κοιτάμε όλοι την σωστή λύση που είναι να υπάρχουν ξεκάθαρα όρια στους χώρους καπνιστών και μη καπνιστών με σωστούς εξαερισμούς και στους 2 χώρους? Έτσι ώστε να είμαστε και οι 2 ευχαριστημένοι ρε παιδί μου... Εμένα δεν μου τη δίνει το να μου ζητήσει κάποιος να μην καπνίσω επειδή τον ενοχλεί. Μου τη δίνει να μου το επιβάλλει. Και δηλαδή ρε παιδιά στους ανοιχτούς χώρους τι θα γίνει? Θα απαγορεύεται και εκεί? ο τριπλασιασμος της τιμης του πακετου ειναι οντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ,επρεπε να ειχε γινει ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ οπως σε ολον τον πολιτισμενο κοσμο. Γιατί ρε παιδιά τόσο πολύ? Δηλαδή πρέπει να γίνει και η τιμή του αλκοολ 10πλάσια? (και το αλκοολ σκοτώνει... και ειδικά αν οδηγείς δεν σκοτώνει ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ)... Και η τιμή του σουβλακίου να γίνει 10πλάσια? (και η χολιστερίνη σκοτώνει και έχει επιπτώσεις στην οικογένεια σου)... Δηλαδή γιατί τόσο πολύ? Δεν είναι άνθρωποι μόνο οι μη καπνιστές... Συγγνώμη για το προηγούμενο Post και πάλι και ελπίζω να με βρήκατε πιο διαλακτικό τώρα που ηρέμησα... LA ROJΑ ARMADA
menelaos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Λοιπόν επειδή τα πήρα κρανίο και νομίζω πως μου ξέφυγαν πολλές μαμακίες ας ηρεμήσω και ας ξαναρχίσω από την αρχή. Έχουμε την εξής κατάσταση. Εγώ θέλω να καπνίζω και ο χ απέναντί μου ΔΕΝ θέλει να καπνίζει και να εισπνέει καπνό... Η μόνη λύση είναι να μην είμαστε στον ίδιο χώρο γιατί αλλιώς ένας από τους 2 θα καταπιέζεται σωστα? Και επειδή ούτε θέλω να καταπιέζομαι ούτε να καταπιέζω γιατί πολύ απλά δεν κοιτάμε όλοι την σωστή λύση που είναι να υπάρχουν ξεκάθαρα όρια στους χώρους καπνιστών και μη καπνιστών με σωστούς εξαερισμούς και στους 2 χώρους? Έτσι ώστε να είμαστε και οι 2 ευχαριστημένοι ρε παιδί μου... Εμένα δεν μου τη δίνει το να μου ζητήσει κάποιος να μην καπνίσω επειδή τον ενοχλεί. Μου τη δίνει να μου το επιβάλλει. Και δηλαδή ρε παιδιά στους ανοιχτούς χώρους τι θα γίνει? Θα απαγορεύεται και εκεί? Μα δε μίλησε κανείς για ανοιχτούς χώρους. Για κλειστούς χώρους είναι το μέτρο. Πέραν αυτού, χώροι καπνιστών θα μπορούσαν να υπάρχουν κατά την άποψή μου, αλλά με πολύ πολύ σαφείς διατάξεις για το πώς θα πρέπει να κατασκευαστούν κλπ, γιατί αυτά τα αστεία που υπάρχουν τώρα δεν έχουν κανένα (προφανέστατα) νόημα. Ως προς το θέμα της επιβολής θα διαφωνήσω, λέγοντάς σου το εξής. Αν εγώ θέλω να καίω τοξικά από χόμπι δε γίνεται να μη μου το απαγορεύσουν, αλλά να με παρακαλούν να σταματήσω. Όταν κάτι που κάνεις είναι επιζήμιο για τους συνανθρώπους σου τότε αυτό απαγορεύεται. Γιατί αυτό που λες είναι σαν να μας λες "εγώ δεν έχω πρόβλημα να μην οδηγήσω μεθυσμένος για να μη σκοτώσω κάποιον. Μου τη δίνει όμως να μου το απαγορεύουν." ;) Επίσης σκέψου ότι ΕΣΥ δέχεσαι να μην καπνίσεις για να μην ενοχλήσεις κάποιον. Δεν είναι όμως όλοι το ίδιο διαλλακτικοί. Πρέπει με κάποιον, λοιπόν, τρόπο να τους αντιμετωπίσουμε και εκείνους ;)
funky_bassman Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Ως προς το θέμα της επιβολής θα διαφωνήσω, λέγοντάς σου το εξής. Αν εγώ θέλω να καίω τοξικά από χόμπι δε γίνεται να μη μου το απαγορεύσουν, αλλά να με παρακαλούν να σταματήσω. Όταν κάτι που κάνεις είναι επιζήμιο για τους συνανθρώπους σου τότε αυτό απαγορεύεται. Γιατί αυτό που λες είναι σαν να μας λες "εγώ δεν έχω πρόβλημα να μην οδηγήσω μεθυσμένος επειδή μπορεί να σκοτώσω κάποιον. Μου τη δίνει όμως να μου το απαγορεύουν." ;) Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε αυτό.. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω καλά την άλλη άποψη... Απλα ρε παιδί μου γιατί τόση έχθρα στους καπνιστές? Είναι σπαστικό να βγαίνει ο Υπ. Υγείας και να λέει με τόσο στόμφο πως ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ και την ίδια στιγμή να γίνεται της π****ς από τους νόμους που παραβιάζονται... Δηλαδή ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΗ έχθρα στους καπνιστές? LA ROJΑ ARMADA
menelaos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Ε αν κάποιος είναι τόσο βλάκας που να μισεί τους καπνιστές, τι να σου πω, μην ασχολείσαι :D Πέραν αυτού όμως, το μέτρο δεν έγινε για να κάνει ζημιά στους καπνιστές. Ο λόγος είναι η προστασία της υγείας ΚΑΙ των μη καπνιστών αλλά ΚΑΙ των καπνιστών. Διότι άλλο να κάνεις ένα τσιγάρο στο δρόμο και άλλο να κάνεις ένα τσιγάρο σε χώρο όπου άλλοι 150 κάνουν ένα τσιγάρο. Ακόμα και για τη δική σου υγεία είναι πολύ καλό να μην αναγκάζεσαι να εισπνέεις τον καπνό άλλων 50 καπνιστών γύρω σου ;)
funky_bassman Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Ναι τώρα τους ένοιαξε για την υγεία μου... LA ROJΑ ARMADA
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Γενικα ολη η συζητηση ειναι αστεια δεδομενου οτι 1.το τσιγαρο ΣΚΟΤΩΝΕΙ. 2.το τσιγαρο ΣΙΓΟΥΡΑ & αναμφισβητητα ΣΚΟΤΩΝΕΙ 3.τα πολλα τσιγαρα σε ΕΝΑΝ χωρο σκοτωνουν ΠΟΛΥ περισσοτερο (& σκοτωνουν και ανθρωπους που ΔΕΝ καπνιζουν) ολα τα υπολοιπα (και ...τα σουβλακια ...χολιστερινιαζουν,και τα γλυκα παχαινουν, και η λαλακια προκαλει προστατη ειναι δικαιολογιες της πλακας) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Ε αν κάποιος είναι τόσο βλάκας που να μισεί τους καπνιστές, τι να σου πω, μην ασχολείσαι :D Πέραν αυτού όμως, το μέτρο δεν έγινε για να κάνει ζημιά στους καπνιστές. Ο λόγος είναι η προστασία της υγείας ΚΑΙ των μη καπνιστών αλλά ΚΑΙ των καπνιστών. Διότι άλλο να κάνεις ένα τσιγάρο στο δρόμο και άλλο να κάνεις ένα τσιγάρο σε χώρο όπου άλλοι 150 κάνουν ένα τσιγάρο. Ακόμα και για τη δική σου υγεία είναι πολύ καλό να μην αναγκάζεσαι να εισπνέεις τον καπνό άλλων 50 καπνιστών γύρω σου ;) Δυό πράγματα έχω να πώ.... Α) Ο λόγος είναι η προστασία όχι των καπνιστών αλλά των ασφαλισμένων Β) Ας το κόψουν στην Βουλή πρώτα και μετά στα εστιατόρια- κέντρα κλπ Γ) Τα πρώτα πρόστιμα να πέσουν στην Βουλή και στα Υπουργεία (μπιπ μπιπ τα υπουργεία τους) Δ) Η αντικαπνιστική υστερία έχει δημιουργήσει κοινωνικό ρατσισμό.... Και κλείνω με δυό στροφές από το λαϊκό άσμα: "Αν δεν καπνίσω κι αν δεν πιώ κι αν δεν ξενυχτήσω, έτσι που με κατάντησες τους πόνους πως θα σβύνω???" Αφιερωμένο στην EU και στους νόμους της (αυτή είναι που ήθελε να μας κόψει το κοκκορέτσι τα γαρδουμπάκια και το σπληνάντερο......) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
marathon Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 και η λαλακια προκαλει προστατη Yπάρχει τεκμηριωμένη μελέτη? γιατί εγώ ήξερα ότι τυφλώνει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Yπάρχει τεκμηριωμένη μελέτη? γιατί εγώ ήξερα ότι τυφλώνει... Δεν τυφλώνει.
bihlas87 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2009 και η λαλακια προκαλει προστατη Mηπως το αντιθετο? ::)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση