Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Το πέρασα από έναν converter για να είναι πιο ευανάγνωστο

--------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα σε όλους! Το Σάββατο τα ξημερώματα γύρω στις 5 η ώρα μου σπάσανε το τζάμι του πίσω καθίσματος του αυτοκίνητου και μου κλέψανε μία framus tennessee pro! Η κιθάρα είναι όπως στην επισυνημμένη φωτογραφία άλλα χρώματος ocean blue που μπορειτε να δείτε στο παρακάτω link http://www.framus.de/modules/custom_shop/options.php?TYP=FINISH&submenuID=11083&katID=11085&cl=EN. Η κιθάρα έχει επίσης τρύπες στο σώμα λόγο του ότι όταν την αγόρασα διεθετε bigsby το οποίο αφαίρεσα στη πορεία! Οι τρύπες βρίσκονται κοντά στο πίσω μαγνήτη άλλα και στο lock για τη ζώνη που βρίσκεται πίσω από τη γέφυρα. Παρόλο που δεν έχει κάποια ιδιαίτερή χρηματική άξια ως όργανο δηλαδή πάνω κάτω 500 ευρώ πρέπει να αξίζει αυτή τη στιγμή και λόγο τής κατάστασής που βρίσκεται( αρκετά χτυπήματά και γρατζουνιες) έχει μεγάλη συναισθηματική άξια για μένα! Δυστυχώς δε κράτησα το serial number τής κιθάρας γιατί δε πίστευα ότι θα είχε τόσο άδοξο τέλος!   

Θα ήθελα να παρακάλεσε αν κάποιος την έχει ήδη αγοράσει η αν του τη παπαρούνες κάπου να με ενημερώσει γιατί διατίθεμαι να την ξαναγορασω! 

Το τηλέφωνο μου είναι 6974044389 και το email [email protected]!   

Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να μη βρεθεί κάνεις σάς στη θέση μου!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...