Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

σωστος!

μαλλον αποτι φαινεται τουλαχιστον η σεκτερ μου φοραει πολυ καλυτερα ξυλα απο την επι..

;D ;D

οφ τοπικ...

αλλα ο εβενος της σεκτερ δεν παιζεται...ειναι πραγματικα ονειρο.

της επι γιατι ξεβαφε και αφινε ΠΟΛΥ μαυριλα οταν το καθαριζα? :o

Απ'όσο γνωρίζω καμία epi δεν έχει έβενο. Είσαι σίγουρος ότι ήταν έβενος? Μήπως στο πέρασαν κάνα χέρι φούμο να φαίνεται κατράμι μεταλλικό η ταστιέρα?

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

σωστος!

μαλλον αποτι φαινεται τουλαχιστον η σεκτερ μου φοραει πολυ καλυτερα ξυλα απο την επι..

;D ;D

οφ τοπικ...

αλλα ο εβενος της σεκτερ δεν παιζεται...ειναι πραγματικα ονειρο.

της επι γιατι ξεβαφε και αφινε ΠΟΛΥ μαυριλα οταν το καθαριζα? :o

Ξεβαφε γιατι του ειχαν κανει ebonizing για να φαινεται πιο μαυρος. Εν ολιγοις ξεβαφε γιατι ηταν βαμμενος...

Δημοσιευμένο

ΜΑΟΝΙ ΣΤΡΙΝΓΚ ΘΡΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΙΤΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΕΤΑΛ; Η ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΛΙΣΣΑΝΔΡΟ; ΠΛΙΖ ΧΕΛΠ.

Δημοσιευμένο

παιζουν και τα ξυλα ομως...εμενα πχ η σεκτερ μου ειναι μαονι μαονι εβενος...εκτος απο τον εβενο ολα τα αλλα ειναι βαρια σε ηχο...λογικο ειναι...γενικα παντως μου εχουν αφισει καλες εντυπωσεις οι σεκτερ....

η κιθαρα που παρεθεσα εγω ειναι στρινγκ θρου... οι χορδες περνανε μεσα απο το σωμα της κιθαρας πραγμα που της δινει ποολυ περισσοτερο ογκο σαν κιθαρα...(καποτε θελω μια χολιγουντ κλασικ  ;D ;D )

απο την αλλη...το τρεμολο της ιμπανεζ μονο προβληματα θα σε βγαλει κατα την γνωμη μου...παιδια που εχουν το ιδιο τρεμολο στις κιθαρες τους δεν ειναι ευχαρστμενα..και το λενε...υπαρχουν ενα 2 γνωστοι μου που αγορασαν κιθαρα με τρεμολο για να χωνουν τρεμολιδια και δεν το ακουμπουσαν καν σε προβες...γενικα νομιζω απο διαφορα που εχω ακουσει οτι θα σε δυσκολεψει και θα ξεκουρδιζει το συγκεκριμενο...

γενικα..πανε σε σεκτερ ρε και παρε και καμια ομορφουλα να την δοκιμασω και γω να δω τι λεει  ;D ;D

Εγώ πάντως που έχω την Ibanez RG320FM (το οποίο πλέον δεν κυκλοφορεί αλλά είναι σαν RG320DXFM) μια χαρά ευχαριστημένος είμαι απο το floyd...τώρα τι να πω... Και οι σέκτερ μαμώ τις κιθάρες είναι... Απλώς οι string through δεν νομίζω πως είναι για death καταστάσεις... (σαν lead κιθάρα έτσι? γιατί στο rythm section θα είναι ογκόλιθος)

LA ROJΑ ARMADA

Δημοσιευμένο

Απ'όσο γνωρίζω καμία epi δεν έχει έβενο. Είσαι σίγουρος ότι ήταν έβενος? Μήπως στο πέρασαν κάνα χέρι φούμο να φαίνεται κατράμι μεταλλικό η ταστιέρα?

Eχουν ολες οι epiphone prophecy ;) O φιλος florinioths (που ειναι και μεγαλο αλανι :P) ειχε αυτην εδω την κυρια --> http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_custom_ex_me.htm

Δημοσιευμένο

Αυτη η επι... ειναι και μαμω τις κιθαρες ;) 81/85 αυτα ειναι...\m/

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 81/85!!!! 1ον τους φοράνε όλοι και 2ον κάνουμε λες και δεν έχει βγάλει άλλους μαγνήτες η EMG!!! Βέβαια περι ορέξεος... Εμένα πάντως αυτός ο 81 στο λαιμό μου κάθεται!!!!

LA ROJΑ ARMADA

Δημοσιευμένο

Στον ογκο, Evris, στον ογκο...

Που χαθηκε αληθεια αυτος?

Συγγνωμη παιδια αλλα δεν κρατηθηκα  :)

μην μου στεναχωριεσαι...

ειναι σαν τα ραπανακια αυτοι οι τυποι... ενα κοβεις, δεκα φυτρωνουν...!

και τωρα, δεν κυκλοφορουν και λιγοι γυρω γυρω...!

σορυ για το οφ τοπικ!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Δημοσιευμένο
Εμένα πάντως αυτός ο 81 στο λαιμό μου κάθεται!!!!

Δυο πραμματα θα πω

Για bridge παντα

1) EMG81 18volt και οχι 9.Δινει πιο καθαρο ηχο

2)EMG 89 παρακαλω 8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση