Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Παιδιά ο buckethead δεν είναι κοινός θνητός, τείνει ασυμπτωτικά προς Τσακ Νορις χάρη στη δύναμη που του χαρίζει ο κουβάς με τα μυστικά μπαχάρια του KFC. Τιθασεύει οποιονδήποτε μαγνήτη στα μέτρα του κατά βούληση.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

δεν ξερω για την επι...αλλα η ιμπανεζ χανει σιγουρα βαρος και ο λαιμος πηγαινει προς τα κατω με αποτελεσμα να μην μενει σταθερη εκει που την θελεις...δε ξερω πως μπορει να σου φανει στα χερια σου αυτο..παντως ενα παιδι που την εχει λεει παντα οτι δεν το καταλαβαινει καν...αλλα ΠΑΝΤΑ οταν παιζει ορθιος παταει σε ενα ενισχιτακι παλιο η σε κανα τελαρο και την στιριζει στο γονατο του δε ξερω αν σου λεει κατι αυτο...

Εγω παντως δε νομιζω να το αντεχα ;D ;D

Δημοσιευμένο

Επισης, ο X2N θεωρειται απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες EVER, οποτε αν δεν τον εχεις δοκιμασει ο ιδιος να ξερεις οτι οντως σου αρεσει σε σχεση με αλλους μαγνητες της ιδιας κατηγοριας μην τον παρεις στα τυφλα.

Δεν γνωριζω και πολλα για τον x2n αλλα θα ακολουθησω τα βηματα του \m/ chuck shuldiner \m/ Eξαλλου death θα παιζω περσσοτερο

φιλικα παντα

Δημοσιευμένο

Καταρχας.Και οι 2 κιθαρες ειναι μαονι(οποτε δεν χωραει συγκριση με τις basswood ibanez).

Κατα δευτερον.Το παιδι ειπε κατι βασικο.Θα παιζει Death.Εγω θα επελεγα τον πιο γρηγορο λαιμο.Εκτος αμα εννοει τιποτα αργοσυρτα.

Τριτον.Θα παιζει ενα τονο κατω.Νομιζω οτι η μεγαλυτερη κλιμακα κερδιζει εδω περα.

Οποτε  +10.000  Ibanez ;D

Αλλα + 10.000 απο εμενα  :) Και εγω περισσοτερο εκει κλεινω.Στην ibanez...

Δημοσιευμένο

δεν ξερω για την επι...αλλα η ιμπανεζ χανει σιγουρα βαρος και ο λαιμος πηγαινει προς τα κατω με αποτελεσμα να μην μενει σταθερη εκει που την θελεις...δε ξερω πως μπορει να σου φανει στα χερια σου αυτο..παντως ενα παιδι που την εχει λεει παντα οτι δεν το καταλαβαινει καν...αλλα ΠΑΝΤΑ οταν παιζει ορθιος παταει σε ενα ενισχιτακι παλιο η σε κανα τελαρο και την στιριζει στο γονατο του δε ξερω αν σου λεει κατι αυτο...

Εγω παντως δε νομιζω να το αντεχα ;D ;D

Μηπως εχει την ζωνη τερμα ανοιχτη και πονανε οι καρποι του ::) Οσο για το βαρος δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο που λες

φιλικα παντα

Δημοσιευμένο

οχι ρε!

οντως ετσι ειναι...εχω παιξει και εγω με την κιθαρα...για την ακριβεια καθιστος αλλα οταν σκθικα ΝΑΙ εχανε βαρος....[[ εχω την συνηθεια ακομα και καθιστος να βαζω ζωνη οταν  υπαρχει πανω στην κιθαρα  ;D ;D]]

για την επι δε ξερω παντως και απο μια φτηνη ltd explorer  που εχει ο αλλος κιθαριστας της μπαντας ΝΑΙ και εκεινη χανει βαρος...

γενικα αποτι εχω ακουσει και...λογικο με φαινεται οι ακριβες explorer  δεν χανουν βαρος και ειναι καλοζυγισμενες...

Εγω με την σεκτερ που εχω παντως δεν εχω τετοιο προβλημα

και εχω και την ζωνη τερμα κατω  ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...