rocka-vic Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Στο πάνω μέρος του Site (στο ορθογώνιο που εμφανίζονται οι διαφημίσεις) τώρα τελευταία εμφανίζεται μια που λεει "Δες πόσος χρόνος σου έμεινε" ή κάτι τέτοιο τέλος παντων. Το θέμα ειναι ότι εχουν ενσοματώσει και έναν ηλίθειο ήχο "ιιιιχαχαχαχαχα" (το γέλιο του χάρου) και σπάει νεύρα.. Ειδικά αν ανοίξεις πολλά tabs μαζι... :o Δεν ελέγχονται κάπως αυτές οι διαφημίσεις μιστερ administrator??? ??? It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Νομίζω κάπου έχει απαντήσει ότι οι διαφημήσεις δεν ελέγχονται μιας και είναι αυτόματες απ'το Google. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
frunobulax Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 η συγκεκριμένη διαφήμιση με το γέλιο, με έχει νευριάσει αρκετά χθές και σήμερα.................
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Η αλήθεια είναι ότι και εγώ τρόμαξα/ξαφνιάστηκα σε κάποια φάση χθες όταν μπήκα στο forum έχοντας λίγο παραπάνω ένταση στα ηχεία. Αλλά μετά γέλασα (περισσότερο με την αντίδραση μου) :o :) Όχι ότι επικροτώ πάντα αυτού του είδους τις διαφημίσεις. Αλλά καμιά φορά χρειάζεται και κάτι να μας αποσπά από το συνεχές reading-posting. Η συγκεκριμένη φωνούλα είχε και λίγο χαβαλέ. :)
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 και τέζα οι διαφημίσεις. LEGO people live in houses made of their own flesh.
zestair Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 και τέζα οι διαφημίσεις. Παλιότερα τα κατάφερνα με το Zone Alarm αλλά τέτοια καφρίλα όπως το "Βρες πότε θα πεθάνεις" είχα καιρό να δω.. >:( Μάλλον φαίνεται ότι και το Adblock δεν σταματάει εντελώς την συγκεκριμένη διαφήμισή... Αλλά για την ώρα έχει κοπεί ο ήχος οπότε είμαστε κομπλέ! ;D
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Μιά χαρά την σταματάει. LEGO people live in houses made of their own flesh.
tasosSG Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Μιά χαρά την σταματάει. κι εμενα μονο τον ηχο μου σταματαει www.kerinoi.gr
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Αν το ρυθμίσεις σωστά, δεν σου εμφανίζει κάν το banner. Εγώ π.χ. έχω εντελώς κενό τον χώρο δίπλα στο σήμα του νοιζ. LEGO people live in houses made of their own flesh.
rocka-vic Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Αν το ρυθμίσεις σωστά, δεν σου εμφανίζει κάν το banner. Εγώ π.χ. έχω εντελώς κενό τον χώρο δίπλα στο σήμα του νοιζ. Ναι το καταφερα κι εγω... Ειναι απλο Στην αρχικη του "προγραμματος" Πανω δεξια λεει "Προβολη ολων των συνδρομων" ΚΛΙΚ Και μετα επιλογη στο πρωτο εκει που λεει Subscribe: ΚΛΙΚ στο EasyList It dont mean a thing, if it ain't got that swing...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση