Kako_Skyli Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Ρε παιδες, τοσες μερες, στο star νομιζω, διαφιμιζει την ταινια I am legend με τον will smith... εχει ενα τραγουδακι πολυ ωραιο στην διαφημηση που δεν νομιζω να ειναι στο soundtrack απο την αλλη ομως δεν το εχω πετυχει και πουθενα το soundtrack... Εχει κανεις ιδεα πως το λενε αυτο το κομματι της διαφημησης του star?
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 http://www.bored.com/songtapper/ Καλη τυχη! ;)
Kako_Skyli Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 χαχαχα καλη φαση... φαντασου η ερωτηση μου να ηταν: ψαχνω να βρω ενα ροκ κομματι που μου αρεσε.. μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι? ακυρο... thanx anyway
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Tην διαφημιση την ειδα χθες, και το ξερω το κομματι. Βεβαια τωρα δε θυμαμαι καν ποιο ειναι:P Αμα εισαι τυχερος και την ξαναδω μεχρι το βραδυ, θα σου πω :) What frequency are YOU getting?
Kako_Skyli Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 wtf? κανεις δε βλεπει τηλεοραση εδω μεσα? οχι οτι το συνιθιζω αλλα εχουμε μειζον θεμα... εθνικη τραγ(ου)δια με τον ρουβα...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 wtf? κανεις δε βλεπει τηλεοραση εδω μεσα? οχι οτι το συνιθιζω αλλα εχουμε μειζον θεμα... εθνικη τραγ(ου)δια με τον ρουβα... Ποιος ειναι ο Ρουβας? ??? ???
Kako_Skyli Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Ασε.. κατι νερα απο κρητη... πως λεμε ιολη... ε ρουβας..
Kako_Skyli Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Tην διαφημιση την ειδα χθες, και το ξερω το κομματι. Βεβαια τωρα δε θυμαμαι καν ποιο ειναι:P Αμα εισαι τυχερος και την ξαναδω μεχρι το βραδυ, θα σου πω :) A ρε φιλε θυμισου... αντε αντε!
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Τωρα παει, περασε η ταινια. Αρα δε μπορω να δω τη διαφημιση ;D What frequency are YOU getting?
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Στειλε ενα γραμμα στο star και ρωτα τους, ολο και καποιος θα ξερει να σου πει και θα εχει τη διαθεση να το κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση