Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γεια χαρα παιδια....λοιπον αυτο το πραγματακι που αναφερω και πιο απανω!μπωρειτε να μου πειτε πια ακριβος ειναι η δουλεια του και σε τι βοηθαει?Ευχαριστω

live like angel die like a devil

Δημοσιευμένο

Ενισχυτης????δηλαδη δουλευει σαν μια παραμορφοση ενος εργοστασιακου ενισχυτη???και γιατι ειναι χασιμο λεφτων????

live like angel die like a devil

Δημοσιευμένο

Είναι μια συσκευούλα σε μέγεθος μεγάλου αναπτήρα που παίρνει 2 ΑΑΑ μπαταρίες. Το βάζεις κατευθείαν πάνω στο jack της κιθάρας και έχει έξοδο μόνο για ακουστικά(μικρο καρφάκι). Απλα είναι ένα μονοκάναλο(μόνο dist.) practice ενισχυτάκι ακουστικών με ρύθμιση έντασης, gain, tone και ένα on/off. Ο ήχος του είναι μέταλ, χωρίς πλάκα, όμως δεν κάνει γι άλλα. Επίσης, δεν τα παει καλά με χαμηλα κουρδίσματα (Β, C, D) γιατι μπουκώνει. Το έχω και το χρησιμοποιώ ώρες κοινής ησυχίας. Μου κάνει για solo και για metallies λόγω του αρκετου gain. Αυτά...

Δημοσιευμένο
. Ο ήχος του είναι μέταλ, χωρίς πλάκα, όμως δεν κάνει γι άλλα. Επίσης, δεν τα παει καλά με χαμηλα κουρδίσματα (Β, C, D) γιατι μπουκώνει. Το έχω και το χρησιμοποιώ ώρες κοινής ησυχίας. Μου κάνει για solo και για metallies λόγω του αρκετου gain. Αυτά...

Δεν είναι μόνο για Metal

vox_amplug.jpg

It dont mean a thing, if it ain't got that swing...

Δημοσιευμένο

Απλά για να γίνει σαφές και να μην αγοράσει κανείς ό,τι κάτσει, το μοντέλο vox amplug ΜΕTAL ειναι για metal ή άλλα είδη με πολύ gain.

Τα υπόλοιπα μοντέλα του amplug όπως πχ. το AC30 είναι ΑΛΛΕΣ συσκευές με ΆΛΛΟ ήχο η καθεμιά. Αν θέλει κάποιος μπορεί να τα αγοράσει όλα αλλά το καθένα θα έχει τη χρήση και τον ήχο του. Ακούστε τα στο site της vox.

http://www.voxamps.com/us/support/demos/#amplug

http://www.voxamps.com/us/amplug/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...