djObiwan Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Ελπίζω να είναι η σωστή κατηγορία. Αυτές τις μέρες παρατήρησα πως το δεξί ηχείο μου(m-audio bx5a) στις χαμηλές "τρίζει".Δε μπορώ να περιγράψω καλύτερα,σε μία προσπάθεια να γίνω πιο κατανοητός,δείχνει να συντονιζει το woofer απο ενα σημείο του κλαβιέ και κάτω. Προσωπικά σκέφτηκα πως το πρόβλημα μπορεί να εντοπίζεται α.στα καλώδια β.στην εξοδο της κάρτας γ.στο ηχείο η κάρτα είναι η motu traveller και τα καλώδια είναι έτοιμα και δε τα εχω φτιάξει εγώ.δοκίμασα να αλλάξω το left & το right απο την έξοδο της κάρτας(αναφέρομαι στα καλώδια) αλλά το δεξί ηχείο συνεχισε να κανει το ίδιο πράγμα. Έχει κανείς καμια ιδέα?Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ. ;)
ghen Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Μήπως συντονίζεται κάτι μέσα στο δωμάτιο ? Ghen
djObiwan Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Τι μπορω να κανω για να το διαπιστωσω αυτο?
ghen Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 θα δοκίμαζα το ηχείο σε άλλο δωμάτιο. Επίσης θα άλλαζα το αριστερό ηχείο με το δεξί. Αν το κάνει πάλι πιθανότητα είναι συντονισμός (αφού τα ηχεία είναι τα ίδια). Δοκίμασε να απομακρύνεις τα ηχεία όσο περισσότερο μπορείς από τους τοίχους ή γωνίες. Ghen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση