studio54GR Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Οι 89άρηδες με ενθουσίασαν τόσο που λέω να τους αλλάξω με τους 85άρηδες της καλής μου (έχω τους 89 σε μιά Greco LP και τους 85άρηδες στην "καλή μου Burny". Από την άλλη πάλι βαριέμαι.... διότι και η Burny παίζει ΦΟΒΕΡΑ.... (πάντα στα 18V) αλλά δεν σπλιττάρουν. Για την Burny χάλασα δυο σετ wilde 81/85 και τους τσιριχτούς 81 τους έβαλα σε μια explorer (δεν μου αρέσουν). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
darshan Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Οι 89άρηδες με ενθουσίασαν τόσο που λέω να τους αλλάξω με τους 85άρηδες της καλής μου (έχω τους 89 σε μιά Greco LP και τους 85άρηδες στην "καλή μου Burny". Από την άλλη πάλι βαριέμαι.... διότι και η Burny παίζει ΦΟΒΕΡΑ.... (πάντα στα 18V) αλλά δεν σπλιττάρουν. Για την Burny χάλασα δυο σετ wilde 81/85 και τους τσιριχτούς 81 τους έβαλα σε μια explorer (δεν μου αρέσουν). my man. 8) o 89 με ψηνει. Που τον προτιμάς, bridge ή neck? Και πότε βγαίνουν οι X-series? ???
panz Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Βασικά θέλω να τσιρίζουν! Τσίτα artificial harmonics...δε ξέρω άμα σκούζει έτσι ο 89 σε bridge...για 81tw με κόβω... ::)
studio54GR Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Και οι τρεις τσιρίζουν.... όμως ενώ στους 85 / 89 το "τσίριγμα" είναι αντρικό στους 81 έχουμε πρίμα γυναικεία τσιρίδα..... τον 89άρη τον προτιμώ παντού και neck & bridge. Aν ήσουν Βόλο θα σου έδινα κιθάρες με όλους τους συνδιασμούς να δοκιμάσεις..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση