vanner Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Να πω και 'γω τη γνώμη μου? Ό,τι synths έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα, είναι καλές επιλογές και είναι πειρασμός για να τα αγοράσεις όλα...! Με ταβάνι τα 1000€ όμως θα σου πρότεινα να σκεφτείς και λίγο ποιό τολμηρα... μη πάει ο νους αλλού, για synth μιλάμε... Aφού κοιτάς και τα μεταχειρισμένα, μπορείς να αγοράσεις 2 analog modeling synths: novation nova & alesis micron korg microkorg & clavia nord lead 1 yamaha AN1x & roland SH32 ή ό,τι άλλο ζευγάρι σου κάτσει... και μπορεί να σου κοστήσει λιγότερο απο 1000.
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Νομιζω οτι το Virus Access B σε rack ειναι φτηνο, οτι πρεπει για "ατμοσφαιρικους" ηχους και σου μενουν και αλλα τοσα να παρεις και κατι αλλο οπως προτεινε και ο απο πανω ... Απο συνθς δεν γνωριζω τιποτα οποτε μπορει να σφαλλω, αλλα το συγκεκριμενο το εχω και δεν ειδα και καμια διαφορα με το Virus C που εχει ενας φιλος (ουτε αυτος ειδε)... αλλωστε τα συνθς ειναι σαν τους υπολογιστες.... μετα απο μερικα χρονια λες: "τι μπακατελα" https://www.facebook.com/automaton.athens
neeq Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 αλλωστε τα συνθς ειναι σαν τους υπολογιστες.... μετα απο μερικα χρονια λες: "τι μπακατελα" Δε θα μπορουσα να διαφωνησω περισσοτερο. Δεν εχει καμια απολυτως σχεση, περα απο το οτι μπορει να μη λειτουργει σωστα. Αν δουλευε πχ σωστα το OB12 μου που κλεινει 10ετια, δε θα το αλλαζα με τιποτα. ή ας πουμε ποσα χρονια πρεπει να περάσουν για να πεις οτι στερεψαν οι δυνατοτητες του v synth? 15? Ισως λέω λίγα. Συγγνωμη αν δεν καταλαβα καλα τι ελεγες.
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Δε θα μπορουσα να διαφωνησω περισσοτερο. Δεν εχει καμια απολυτως σχεση, περα απο το οτι μπορει να μη λειτουργει σωστα. Αν δουλευε πχ σωστα το OB12 μου που κλεινει 10ετια, δε θα το αλλαζα με τιποτα. ή ας πουμε ποσα χρονια πρεπει να περάσουν για να πεις οτι στερεψαν οι δυνατοτητες του v synth? 15? Ισως λέω λίγα. δεν το ελεγα και τοσο σοβαρα! επρεπε να ειχα βαλει και ενα " :D" διπλα. ομως - απ'τα λιγα που ξερω- εχω διαμορφωσει την εικονα οτι υπαρχουν synths με ημερομηνια ληξης.... πχ τι λεει σημερα ενα Proteus της EMU ή ενα kawai 5000S? ελπιζω να μην ειναι πολυ ακυρα τα παραδειγματα μου , απλα αυτα τυχαινει να τα ξερω... Για το ΟΒ12 με επησες -φαινεται κλασσικο κομματι!- , για το αλλο απ' ότι βλεπω στο site της εταιρειας του: "Features include a recharged cutting-edge sound set, dozens of newly enhanced effects" κλπ κλπ... Φανταζομαι μετα απο λιγο καιρο θα βρουν ακομη πιο enhanced effects & πιο cutting edge sounds !! :D Συγγνωμη αν δεν καταλαβα καλα τι ελεγες. Πολυ ευγενικος!! :) https://www.facebook.com/automaton.athens
neeq Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Αν είδες την πρωτη version, βγαλανε ήδη αλλο :D Παντως το proteus νομιζω είναι sampler. Στα σαμπλερς φυσικα και θα θελεις περισσότερα χαρακτηριστικά. Αλλά τα αναλογικά εχουν χαρακτηρα. Εγω δε θα αφηνα με τιποτα το ζεστό ΟΒ12 για ενα "επιθετικο" virus ή nord lead. Οχι οτι θα με χαλουσε ο διαφορετικος ηχος τους. Το v synth xt το επέλεξα οντως λόγω καποιων cutting edge features, αλλα αφενος καλυπτουν μεγαλυτερο φασμα φαντασιας απο τη δικη μου στη δημιουργια ηχων, αφετερου αρχισα να γυρναω στα απλα και σκεφτομαι να παρω ενα little phatty να ακουμπαει πανω σε ενα rhodes piano :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση