exarhos Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΝΥΣΧΗΤΗ SOLDANO?[/b] www.myspace.com/costaexarhos
nuno Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 Φαντάζομαι οτι εννοείς αν έχουμε ακούσει να πωλείται κάποιος, και οφείλω να σου πω πως είναι γενικά από τις εταιρείες που δεν παίζουν και πολύ στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν και σε αγγελία να βγεί κανείς, θεωρώ οτι θα εξαφανιστεί γρήγορα. Προσωπικά δεν ξέρω να πουλάει κάποιος γνωστός, δεν χάνεις όμως τίποτα με το να παρακολουθείς αγγελίες, και να πας και στα μεταχειρισμενάδικα της Αθήνας (αν είσαι από Αθήνα). Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, για ποιο μοντέλο ακριβώς ενδιαφέρεσαι?
whiteNoise Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 και να πας και στα μεταχειρισμενάδικα της Αθήνας (αν είσαι από Αθήνα που εχει τετοια??? 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
exarhos Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓIA TH SLO H THN HOTROT ΣΕΙΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑΝ EGNATER (CUSTOM) O OΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΖΗΛΕΥΑ ΕΝΑ SOLDANO. www.myspace.com/costaexarhos
exarhos Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 EXEI STO ΤΗΟΜΑΝΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! www.myspace.com/costaexarhos
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2005 Αν βρείς 2 κράτα έναν για μένα :wink: You are wrong f**ked and overatted...
nuno Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2005 "που εχει τετοια???" Εγώ ξέρω δύο: Vibrato, πίσω από το Πολυτεχνείο, (έχει και site) και άλλο ένα στη Δάφνη, sorry δεν θυμάμαι όνομα, αλλά αν ενδιαφέρεσαι πολύ να ψάξω να στο βρω. Λογικά θα παίζει και κάποιο ακόμα.
exarhos Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2005 THANX NUNO AΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ. ΚΟΛΛΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ EBAY.. :( www.myspace.com/costaexarhos
mentalvortex Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2005 τελευταια φορα που ειχα παει στον Κουρμπη (πριν αρκετο καιρο ομως) ειχε αν δεν κανω λαθος εναν slo και εναν hotrod μεταχειρισμενους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση