ThePilgrim Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Γειά σας παιδιά, Σκέφτομαι να πάρω δεύτερη κιθάρα και είμαι ανάμεσα σε jackson dk2m bc rich assasin px3t. Τείνω περισσότερο προς την jackson γιατί έχει seymour duncan μαγνήτες και ταστιέρα από μαόνι ωστόσο η bc rich είναι neck-through και έχει original floyd πάνω σε συνδιασμό με μαγνήτες rockfield. Επίσης η jackson είναι japan ενώ η bc rich korea. Δεν ξέρω αλλά με φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι η bc rich έχει ofr και είναι neck-through και είναι σχετικά φτηνή για αυτά που προσφέρει. Ποιά είναι η δική σας γνώμη? Παραθέτω και κάποια ενδεικτικά link http://www.dv247.com/invt/54472/ http://www.dolphinmusic.co.uk/product/28919-bc-rich-assassin-px3t-onyx-neck-thru-floyd-rose-trem-.html ....another day.....another corpse....another reason...
ZIKO Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Σχετικα με το ποσο official ειναι το official floyd rose της bcrich εχουν πολλοι διαφωνια . Tone is in the ear of the beholder
bihlas87 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Jackson δαγκωτο, τρελη '80ιλα, japan, alder, maple (πως σου ηρθε το μαονι?) και duncans ;)
ThePilgrim Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 χαχα πάντα μ'άρεσε η ιδέα του μαονιού στην ταστιέρα, το χρώμα απλά είναι κορυφή. Όσο για το ofr των bc rich έχω ακούσει και γω δίαφορα. Απλά με προβληματίζει αν θα ναι καλό το licensed της jackson. ....another day.....another corpse....another reason...
bihlas87 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 mahogany = μαόνι maple = κελεμπέκι μη μπερδευεσαι :)
ZIKO Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 χαχα πάντα μ'άρεσε η ιδέα του μαονιού στην ταστιέρα, το χρώμα απλά είναι κορυφή. Όσο για το ofr των bc rich έχω ακούσει και γω δίαφορα. Απλά με προβληματίζει αν θα ναι καλό το licensed της jackson. Και το licenced της Jackson χαλια ειναι. 4 μονο τρεμολο αξιζουν Official floyd rose Schaller Floyd rose Edge ( pro ) σκετο οχι II , III και μαλακιες ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ EDGE ZERO . Αν θα παρεις κιθαρα που δεν εχει αυτα τα τρεμολΑ , καλο θα ηταν για τον τονο σου , την τσεπη σου και τα νευρα σου να τα μπλοκαρεις ωστε να χαμηλωνουν μονο το Pitch και να μην μπορουν να το ανεβαζουν Tone is in the ear of the beholder
ThePilgrim Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Αμαν....δίκιο έχεις!! Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο με είχα συνδυάσει το maple με το μαόνι. Πάντως για τα '80ς που λες, στην αρχή ήμουν ανάμεσα στην jackson και στην bc rich guslinger retro....απλά με ξένισε το γεγονός ότι ο ένας μαγνήτης (double blade) ήταν ότι να'ναι. http://www.guitar.co.uk/guitars/electric/2472 ....another day.....another corpse....another reason...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Και το licenced της Jackson χαλια ειναι. 4 μονο τρεμολο αξιζουν Official floyd rose Schaller Floyd rose Edge ( pro ) σκετο οχι II , III και μαλακιες ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ EDGE ZERO . Αν θα παρεις κιθαρα που δεν εχει αυτα τα τρεμολΑ , καλο θα ηταν για τον τονο σου , την τσεπη σου και τα νευρα σου να τα μπλοκαρεις ωστε να χαμηλωνουν μονο το Pitch και να μην μπορουν να το ανεβαζουν Εγώ πάντως στο δικό μου το edge III, απλά άλλαξα τα ελατήρια και τώρα είναι τζάμι, δεν καταλαβαίνει τίποτα. ....another day.....another corpse....another reason...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση