playloud Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Καλα, ασ το καλυτερα. Δε μπορω να χαλαω την διαθεση μου απο τους AC/DC. Παντως δεν ελεγα για τον αν θα νοιαζοταν καποιος απο εδω (Νοιζ) που ΟΝΤΩΣ ειναι μερικοι ανθρωποι που εχουμε ερθει πιο κοντα. Μου λες να νοιαζομουν για τον "ετσι" (δεν ξερω πως τον λενε) απο τους DM, και σου ειπα οχι γιατι ουτε ΑΥΤΟΣ θα νοιαζοταν (οπως βεβαια και οι περισσοτεροι ΚΑΙ εδω στο Noiz) κι εδω που τα λεμε ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ. Shιt happens, ολα ειναι μεσα στη ζωη. Αν θες να καταλαβεις, καταλαβες, αλλιως δεν μπορω να κανω κατι. Τα σχολιακια περι γελοιοτητας (μου) ειδες, δεν τα πιανω, γιατι το πληκτρολογιο μου ειναι καυτο Make me fries...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Το σεξουαλικό και αρνητικό σχόλιο για τον Gahan κακώς έμεινε ως έχει. Δεν χρειαζόταν και δεν ξέρω και που αποσκοπούσε. Καλή ανάρρωση του εύχομαι. :)
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Το σεξουαλικό και αρνητικό σχόλιο για τον Gahan κακώς έμεινε ως έχει.... Δεν συμφωνώ. Ο playloud δεν είναι ο περαστικός spammer του οποίου θα σβήνουμε τα post. Είναι μέλος της κοινότητας και το κάθε ποστ του είναι τμήμα της δικτυακής του υπόστασης. Αν ο ίδιος μετανοιώνει που το έγραψε τον παρακαλώ να μου πει με pm να το διαγράψω. Ας σταματήσουμε όμως τη γκρίνια εδω. (το θέμα κλειδώνεται μέχρι να ξεχαστεί - δηλαδή μέχρι αύριο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση