marathon Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Για να καταλάβεις μια καλή κιθάρα, πρέπει να υπάρχει καλός εχνισυτής με καθαρό ήχο. Σωστος εδω ο big Mak. :) Εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα. Μια καλή κιθάρα τη καταλαβαίνεις μόλις τη πιάσεις στα χέρια σου. Τρίζει? έχει καλό-επιθυμητό sustain? καλό μπράτσο, καλά τάστα? Είναι καλά σεταρισμένη? Σου πάει? Μετά τη βάζεις στον ενισχυτή για να τη κρίνεις συνολικά σαν όργανο. Οι μαγνήτες και τα ηλεκτρικά αλλάζουν εύκολα, τα υπόλοιπα όχι. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα. Μια καλή κιθάρα τη καταλαβαίνεις μόλις τη πιάσεις στα χέρια σου. Τρίζει? έχει καλό-επιθυμητό sustain? καλό μπράτσο, καλά τάστα? Είναι καλά σεταρισμένη? Σου πάει? Μετά τη βάζεις στον ενισχυτή για να τη κρίνεις συνολικά σαν όργανο. Οι μαγνήτες και τα ηλεκτρικά αλλάζουν εύκολα, τα υπόλοιπα όχι. Φυσικά πρέπει να την πιάσεις στα χέρια σου,να την μυρίσεις,να την χαιδέψεις απαλά, να την ξαπλώσεις,να την παίξεις , και τέλος να την χώσεις στον ενισχυτή ;D ;D
blackie Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Σε ολους οσους αρεσει το feel μιας les paul παντα καπου στην ακρη του μυαλου τους οσες καλες,χρυσες,τιμιες σχιστοματες κ να αγορασουν,θα εχουν αυτο το μαραζι να αγορασουν "the real thing"(σε εισαγωγικα φυσικα). Εσυ μιλας ρε?που ειχες συλλεκτικο "real thing" και το δωκες για να παρεις superstrat??????? (KΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ) ;)
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Εγώ είμαι λάτρης των Japan made.... όμως θα πρέπει να έχω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 κιθάρες που παίζουν καλύτερα από αυτές τις 2. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα. Μια καλή κιθάρα τη καταλαβαίνεις μόλις τη πιάσεις στα χέρια σου. Τρίζει? έχει καλό-επιθυμητό sustain? καλό μπράτσο, καλά τάστα? Είναι καλά σεταρισμένη? Σου πάει? Μετά τη βάζεις στον ενισχυτή για να τη κρίνεις συνολικά σαν όργανο. Οι μαγνήτες και τα ηλεκτρικά αλλάζουν εύκολα, τα υπόλοιπα όχι. + 1000 Αν ηταν μονο ο ηχος, ολοι Harley Benton με Lindy Fralin θα ειχαμε...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Κράτησα μία την Joe Perry,και ψάχνω για μια Deluxe. Αφού την είχες βγάλει για πούλημα. InfluenSir!
longshadow Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Εγώ είμαι λάτρης των Japan made.... όμως θα πρέπει να έχω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 κιθάρες που παίζουν καλύτερα από αυτές τις 2. Αυτό πως είσαι σε θέση να το γνωρίζεις!??.... ::) Εκτός κι αν είσαι ο Pete Lacis και μας το κρύβεις!!.... ;D ;D
ffmakis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2009 Αφού την είχες βγάλει για πούλημα. Οταν έχεις 10-15 κιθάρες και θέλεις να πάρεις κάποια άλλη,τις βάζεις για πώληση,και κάποια θα φύγει ;)
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2009 Οταν έχεις 10-15 κιθάρες και θέλεις να πάρεις κάποια άλλη,τις βάζεις για πώληση,και κάποια θα φύγει ;) όταν έχεις 10-15 κιθάρες που έχεις αποκτήσει-φτιάξει με κόπο με μαζεμένο σιγά-σιγά χρήμα... δεν πουλάς καμμία. Πάς για την 16η Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2009 Αυτό πως είσαι σε θέση να το γνωρίζεις!??.... ::) Εκτός κι αν είσαι ο Pete Lacis και μας το κρύβεις!!.... ;D ;D Ο Μήτσος - Λαλάκης είμαι..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D κρίνω αυτό που άκουσα..... Αν ο ήχος είναι κακός από κακό ενισχυτή.... ε έχω και 2-3 καλύτερους γι αυτό και παίζουν καλύτερα :D :D :D :D :D :D :D :D Πάντως αν μου κάτσει η σημερινή αγορά.... τότε οι κιθάρες που παίζουν καλύτερα θα γίνουν πάνω από 11..... και οι ενισχυτές 3-4...... ::) ::) ::) ::) ::) *Πάντα καλοπροαίρετα και με διάθεση χιούμορ... ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση