elavd Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Αλήθεια, εσύ δεν είσαι ευχαριστημένος με το direct recording γενικά ή με οριμένους ήχους και κιθάρες όπως εγώ; Γενικά (με όσες κιθάρες δοκίμασα) ο ήχος ήταν αρκετά άδειος και (πώς το λένε στα ελληνικά; ) ... fizzy; Κάτι σαν Metal Zone direct σε κονσόλα σκέψου ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
apos Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Εντύπωση μου κάνει... Θυμάμαι κάποτε είχες κάνει ένα blind test όπου αυτοί που απάντησαν κατάλαβαν διαφορά μεταξύ original πεταλιού και TL σε direct, αλλά δεν μου είχε μείνει η εντύπωση ότι ήταν τόσο κακό. Μπορεί να μην θυμάμαι και καλά βέβαια... Δοκιμάζεις να κάνεις κάποιο fine tuning στα eq του συγκεκριμένου ήχου σε σχέση με αυτόν που έχεις όταν παίζεις σε ενισχυτή; http://www.10-code.com
elavd Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Θυμάμαι κάποτε είχες κάνει ένα blind test όπου αυτοί που απάντησαν κατάλαβαν διαφορά μεταξύ original πεταλιού και TL σε direct, Είχα κάνει test όντως, αλλά συνέκρινα το BOSS SD-1 και την αντίστοιχη εξομοίωσή του στην TL, αλλά συνδεδεμένα στον Pro Jr ;) Δεν είχα γράψει direct. Anyway, αρκετά σας μαγάρισα το θέμα ... ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
apos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Έτσι για την ιστορία ;D και μιας και είμαστε μια "παρέα" εδώ μέσα, θα θέλαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας για το γεγονός ότι το "Delmi" μας επιλέχθηκε να είναι το Jumping Fish για το μήνα Μάρτιο! Για όσους δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται, Jumping Fish! :) http://www.10-code.com
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Ψαγμένος ήχος, ωραία παραγωγή, ωραία μουσική! Όλα καλά! Άντε να παίξετε και Live κάπου να σας ακούσουμε. ;) Επίσης πολλά συγχαρητήρια για το jumping fish song of the month! ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! Home - Editions Musica Ferrum
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Μπράβο Αποστόλη!!! Και εις ανώτερα!!! :) :) www.facebook.com/YourPaintedSmile
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Mπράβο! You're on your way up! :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
apos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Εκ μέρους όλων, σας ευχαριστώ πραγματικά! Live θα αρχίσουμε επιτέλους, ήδη έκλεισαν 2 για τέλη του μήνα. Όταν πλησιάζουν θα ενημερώσω, μακάρι να δούμε κάποιους ΝΟΙΖάδες εκεί! :) Συγχαρητήρια κ επίσημα τότε :) ;D http://www.10-code.com
jimi Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Συγχαρητήρια και από μένα, παίδες! Μου αρέσει πολύ ο ήχος και γενικότερα το στυλ σας. Ωραίες ιδέες στις μελωδίες και στους ρυθμούς, καλά φωνητικά χωρίς υπερβολές και περιττές φανφάρες, άψογα δεμένος ο ροκ ήχος με τα ηλεκτρονικά στοιχεία. Συνεχίστε γερά! 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση