Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

superfunk που θα δω για να στειλω με europarcel ΕΛΤΑ;

γιατι εκει που κοιταξα στα ΕΛΤΑ μου εβγαλε αυτα:

55€ για την κεφαλη marshall jtm30 που ειναι 11κιλα..

62€ για την καμπινα marshall για τα 13κιλα της...

το εβαλα για αγγλια σαν δεμα SAL,μετα σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟ δεμα και οχι σαν μεγαλο,και χωρις ασφαλιση..

για τον twin μου λεει οτι ξεπερναω το οριο κιλων για την συγκεκριμενη χωρα..κανω κατι λαθος;;

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Καθόλου κακή ιδέα.. σελίδα με πλειστηριασμούς στο νοιζ που θα μπορούμε να μιλάμε για τα προϊόντα και στο forum…

Μμμμμμμμ…

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημοσιευμένο
superfunk που θα δω για να στειλω με europarcel ΕΛΤΑ;

γιατι εκει που κοιταξα στα ΕΛΤΑ μου εβγαλε αυτα:

55€ για την κεφαλη marshall jtm30 που ειναι 11κιλα..

62€ για την καμπινα marshall για τα 13κιλα της...

το εβαλα για αγγλια σαν δεμα SAL' date='μετα σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟ δεμα και οχι σαν μεγαλο,και χωρις ασφαλιση..

για τον twin μου λεει οτι ξεπερναω το οριο κιλων για την συγκεκριμενη χωρα..κανω κατι λαθος;;[/quote']

το SAL ειναι το europarcel,(απλα δεν εχουν ανανεωσει το site τους) πανω απο 20 κιλα δεν μπορεις να στειλεις. :wink:

τοσο μεγαλα αντικειμενα οπως καμπινες δεν εχω στειλει ποτε (νομιζω οτι γραφει καθαρα τι αντικειμενα θεωρουνται "μεγαλα" στο site των ΕΛΤΑ)

Εμενα μου βγαζει για 13 κιλα με αποστολη SAL ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΜΑ 31,50 ΕΥΡΩ

& ασφαλισμενο για 500 ευρω μου βγαζει παλι για sal μεγαλο 36,50 ευρω,κατι δεν κανεις σωστα :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Guru
Δημοσιευμένο
Και γιατι να μην στησει το ΝΟΙΖ ενα Ελληνικό EBAY...?

Λεμε τωρα κουβεντα να γινεται.... 8)

Συμφωνώ και επαυξάνω... :wink:

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημοσιευμένο

Μπααα..Αυτά τα πράγματα είναι ακατόρθωτα...Τέλεια θα ήταν αλλά... χλωμό...

(κλασσική μέθοδος παρότρυνσης, είναι το να πεισμώσεις κάποιον) :wink:

Δημοσιευμένο
Μπααα..Αυτά τα πράγματα είναι ακατόρθωτα...Τέλεια θα ήταν αλλά... χλωμό...

(κλασσική μέθοδος παρότρυνσης' date=' είναι το να πεισμώσεις κάποιον) :wink:[/quote']

Ναι κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα τα κατέφερνε ο Yameth σε ένα τέτοιο εγχείρημα... :lol: :lol: :lol: :wink:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

πάντως την ιδέα μπορούμε να την ξεκινήσουμε και μόνοι μας..

θέλεις να πουλήσεις κάτι? μη βάλεις αγγελία στο νοιζ αλλα άνοιξε ποστ στο forum αναφέροντας το προϊόν ,την κατάσταση του και το ποσό που ξεκινάει ο πλειστηριασμός

οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απαντούν άμεσα στο forum με το ποσό που προσφέρουν..

:wink:

Δημοσιευμένο
πάντως την ιδέα μπορούμε να την ξεκινήσουμε και μόνοι μας..

θέλεις να πουλήσεις κάτι? μη βάλεις αγγελία στο νοιζ αλλα άνοιξε ποστ στο forum αναφέροντας το προϊόν ' date='την κατάσταση του και το ποσό που ξεκινάει ο πλειστηριασμός

οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απαντούν άμεσα στο forum με το ποσό που προσφέρουν..

:wink:[/quote']

Δε νομίζω ότι μπορεί να λειτουργήσει έτσι το σύστημα, γιατί δεν είναι εξασφαλισμένος ο πωλητής.

Έστω πχ ότι θες εσύ να πουλήσεις μια κιθάρα. Κάνεις ποστ, αρχίζει η "δημοπρασία" και ξαφνικά ένας κακόβουλος, ας πούμε...εγώ, μπαίνει και κάνει ποστ, και ανεβάζει την τιμή. Στην συνέχεια κάνει "bid" κάποιος άλλος, ξανά εγώ (που δε με ενδιαφέρει καθόλου το προϊόν,απλά θέλω να παίξω...) κ.ο.κ και τελικά λήγει η δημοπρασία με εμένα νικητή.

Αν εγώ το παίξω ...κινέζος, άντε να με βρεις! Εσύ θα χαίρεσαι ότι πούλησες μια Harley Benton σε τιμή Suhr (ή μάλλον Huber χε χε) κι εγώ θα σπάω πλάκα μαζί σου, που με πίστεψες...

"Πιάσ' τον Γιάννη τον ¶πιαστο" που λενε και στο χωριό μου !

Κοινώς, το σύστημα απαιτεί μελέτη και οργάνωση για να λειτουργήσει σωστά...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

εγώ πιστεύω πως μπορεί να λειτουργήσει και μάλιστα μια χαρά. οτιδήποτε καλό η κακό θα αναφέρετε στο φόρουμ μετά την αγοροπωλησία. επίσης υπάρχει η ασφάλεια το ότι όλοι είμαστε απο Ελλάδα ,όλα θα γίνονται ευκολότερα και ίσως πολλές φορές να μην χρησιμοποιούμε καν ταχυδρομείο αλλα θα συναντιόμαστε απο κοντά.

οπότε θα έλεγα πως ο κίνδυνος για απατές είναι μάλλον πολύ μικρότερος και απτό ebay(άλλο να παραγγέλνεις,αλλο να σου έρχεται, να στέλνεις λεφτά και να παίρνεις τα αρ.... σου)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...