WildchildGR Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά monitor.Κάνω ηχογραφίσεις στο σπίτι με μια tascam us 122L και επειδη χρησιμοποιω τα hi fi ηχεία νομίζω πως ο ήχος δεν ειναι σωστός.Πόσα λεφτά αξίζει να δώσω και ποια μοντέλα ειναι καλα για χαμηλές εντάσεις?Ευχαριστώ Guybrush Threepwood...mighty pirate!
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Τα μόνιτορ θα αξιποιηθούν κατάλληλα ανάλογα με την καταλληλότητα του χώρου. Διαστάσεις, θέση των μόνιτορ, ανακλάσεις, σουξουμουξουτου. Στα άρθρα υπάρχουν αρκετές πληροφορίες που θα σε ωοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα, όπως και στα παρεμφερή θέματα στο τέλος του θρεντ. Καλή δύναμη ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
WildchildGR Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2009 Έχω αλλη μια απορία.Βλέπω πως τα περισσότερα monitor έχουν balanced εισόδους trs ή xlr.Εμένα η κάρτα μου έχει rca unbalanced εξόδους.Πρέπει να βρώ αναγκαστικά monitor με rca in? Guybrush Threepwood...mighty pirate!
inertiacreep Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2009 Υπάρχουν και καλώδια rca > jack...όπως αυτά που πήρα για να συνδέσω την onyx satellite με τα δικά μου el cheapo μόνιτορ που έχουν μόνο rca είσοδο... Έχω αλλη μια απορία.Βλέπω πως τα περισσότερα monitor έχουν balanced εισόδους trs ή xlr.Εμένα η κάρτα μου έχει rca unbalanced εξόδους.Πρέπει να βρώ αναγκαστικά monitor με rca in? Carvin LB40 > MXR M80+ > Line6 LD HD400 > Fender Rumble 410
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση