The Genius Loci Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Είναι νομίζω γνωστοί σε όλους αυτοί οι μαγνήτες τουλάχιστον κατ'όνομα. Εδώ και μερικά χρόνια ο Joe Barden τους επανεκδίδει, και όπως όλοι λένε, δεν διαφέρουν σε τίποτα με αυτούς με τους οποίους μας άφηνε άφωνους ο αδικοχαμένος Danny Gatton. http://www.joebarden.com/main.php?section=Products&pageID=Danny%20Gatton%20T-Style Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ιδία εμπειρία και σε τι κιθάρα. Προφανώς αυτό που τους κάνει ενδιαφέροντες είναι ότι διατηρούν το χαρακτήρα ενός Tele μαγνήτη χωρίς θόρυβο. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το ύφος, το output, κλπ θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 δεν ακουγονται ακριβως οπως ενας vintage tele μαγνητης αλλα εχουν hi-fi ηχο ,περισσοτερα πριμα και φυσικα δεν εχουν θορυβο. προσωπικα δεν μου αρεσουν & τοσο πολυ αλλα αν καποιος θελει πιο μοντερνο και γεματο ηχο tele ειναι εξαιρετικοι. θελουν προσοχη γιατι μερικες φορες "παιρνουν κεφαλια" απο τα πολλα πριμα (ακου και μερικες οχι και τοσο...επιτυχημενες τονικα στιγμες του Danny για να καταλαβεις τι εννοω.. ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
The Genius Loci Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 δεν ακουγονται ακριβως οπως ενας vintage tele μαγνητης αλλα εχουν hi-fi ηχο ,περισσοτερα πριμα και φυσικα δεν εχουν θορυβο. προσωπικα δεν μου αρεσουν & τοσο πολυ αλλα αν καποιος θελει πιο μοντερνο και γεματο ηχο tele ειναι εξαιρετικοι. θελουν προσοχη γιατι μερικες φορες "παιρνουν κεφαλια" απο τα πολλα πριμα (ακου και μερικες οχι και τοσο...επιτυχημενες τονικα στιγμες του Danny για να καταλαβεις τι εννοω.. ;D) Xμμμ... κατάλαβα τι εννοείς. Οι αγαπημένοι μου μαγνήτες για Tele είναι οι Keystones του BL, οι οποίοι επίσης είναι αρκετά hi-fi (και μονοί... μονοί!). Δυστυχώς με τους noiseless του δεν είχα μεγάλη τύχη, καθώς φαίνεται σχεδόν αδύνατον να καταφέρεις να παραγγείλεις απευθείας... :-[ Για τους Barden ισχύει ότι και για τους noiseless Lawrence σε ό,τι αφορά σε πιθανό feedback από τη γέφυρα? Δηλαδή ο Barden προτείνει κι'αυτός αμαγνητικό υλικό για την γέφυρα? Thanks! ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Οχι οι περισσοτεροι τους βαζουν πανω σε vintage bridges αλλα και οι BL (τους χρησιμοποιω φανατικα οταν θελω noiseless μαγνητες) μια χαρα ειναι και με τη vintage bridge οσο gain & να βαλεις. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
odis13 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Aν δεν κανω λαθος, πανω σε αυτους ειναι βασισμενο ενα μοντελο του Hauessell, το οποιο εχω ακουσει σε 2-3 τελε και αν και δεν ειναι 100% κλασσικος μονος ηχος μπορω να πω οτι απλα (για μενα) σπερνει. Εγω παντως οοοοατν παρω τελε θα βαλω κατα 99% πανω τους haeussell αυτους ισως και του αυθεντικους barden. Κραταω μια πισινη γιατι δε ξερω ποσο κοντα ακριβως ειναι οι barden με τους haeussell που ακουσα, αλλα νομιζω μοιαζουν αρκετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση