Evilnye Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Έχοντας αλλάξει κάρτα ήχου πρόσφατα (από μια m-audio fast track usb στην onboard πάλι, μη ρωτάτε γιατί έτσι θα επανέλθω στην m-audio λίαν συντόμως) άρχισαν τα xp να κρασάρουν κάθε τόσο στο πρώτο μισό λεπτό που μπορεί να έτρεχα band in a box, cubase, guitar pro ή και να άκουγα έστω ένα mp3. Λογικά κάποιο θέμα conflict θα είναι, αν και αφαίρεσα τους drivers της m-audio και έκανα κ update με τους καινούριους της onboard. Η μόνη μου λύση είναι format ή υπάρχει και καμιά ακόμα επιλογή; (Το σύστημά μου είναι amd athlon64, 1,5gb ram, realtek κάρτα ήχου, windows xp sp3)
Jasemeister Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Έχεις εγκαταστήσει και σετάρει drivers asio? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Evilnye Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Εν τέλει το πρόβλημα το χε το service pack3 μετά από repair κ επιστροφή στο 2 όλα φαίνονται να τρέχουν κανονικά...
ghen Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Ευχαριστούμε για το feedback. Είχα στο σύστημα μου μια Presonus Firebox και τώρα είναι εγκατεστημένη μια Ultralite mk3. Το Cubase SX 3 κολάει στο Splash Screen στο μύνημα "initializing VST Connections" Το C4.5.2 τρέχει κανονικά. Ghen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση