al6sjackson! Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Γειά σε όλους!Είμαι καινούργιος στο site αυτό καθώς και καινούργιος κάτοχος μιας πανέμορφης jackson v σε ωραίο μαύρο χρώμα!Το θέμα είναι οτι δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι το μοντελο που εχω!ξερω ενα μονο,το ενα ποδι της ειναι κοντοτερο απο το αλλο χωρις αυτο να τιν καθιστα μια randy rhoads.Εχει floyd rose tremolo και ειναι με τελειες στα ταστα αν αυτο εχει καποια σημασια!Βοηθεια δεκτη απο ολους!Ευχαριστω για το χρονο σας!
Mean Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Photo ? And so castles made of sand melts into the sea.
Alex GuitarHero Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Καλησπέρα!Μια φώτο θα βοηθούσε πολύ να σε βοηθήσουμε. 8) Balance and practice is the key to success.
al6sjackson! Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 να μια σημερινή.θα ανεβάσω και μια ακομη.
faltsoo Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 χμμμ... μαλλον ειναι ηλεκτρικη . ;) one more pls ....
ZIKO Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Jackson rhoads απο τις φτηνες . Μαλλον basswood σωμα , licensed floyd τρεμολο , rosewood ταστειρα. Τωρα αμα ηξερα και τι χρονιας ειναι θα βρισκαμε και τον κωδικο του μοντελου . Αλλα τι σε νοιαζει τοσο ? Tone is in the ear of the beholder
christabel_ Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 ...και μόλις έκανα google μια παλιά ηλεκτρική κιθάρα που έχω... D. Stanley λέει πάνω, μαύρη Les Paul κατα τ'άλλα. Τι είναι αυτή η εταιρία (οέο); :D..::Christabel Etheriel::..:D
Lukather Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Jackson rhoads απο τις φτηνες . Μαλλον basswood σωμα , licensed floyd τρεμολο , rosewood ταστειρα. Τωρα αμα ηξερα και τι χρονιας ειναι θα βρισκαμε και τον κωδικο του μοντελου . Αλλα τι σε νοιαζει τοσο ? οι φθηνές RandyRhoads έχουν poplar σώμα http://www.myspace.com/implosionprogmetal
vit_hot Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 παιδια διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι οι jackson εχουν πλεον το βυσμα στο πανω..κερατο μηπως μιλαμε για κινεζα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση