Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Κι εγώ όσες φτηνές cort έπιασα στα χέρια μου, ποτέ δεν είχα την αίσθηση της ''φτηνής'' κιθάρας.. ;)

Αξιόπιστη επιλογή!! :)

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Προσφατα ψαχνωντας για dreadnought επαιξα διαφορες φτηνες ακουστικες cort κ ηταν super,με εκπλητικη δουλεια στα ταστα(αυτο μετρησε πανω απ ολα για μενα) και μια χαρα balanced ηχο.Best bang for the buck by far στην κατηγορια τους.Εγινα κ ευτυχης ιδιοκτητης αυτης:

http://www.thomann.de/gr/cort_earth200.htm

Δημοσιευμένο

Και μένα το πρώτο μου μπάσο, ήταν ένα Cort GB54 (ακόμα το έχω). Πολύ αξιοπρεπές όργανο για τα χρήματα του (γύρω στα 400 ευρώ πριν από 5 χρόνια). Γενικά πιστεύω και γω και συμφωνώ και με τους προλαλλήσαντες, ότι η CORT είναι από τις καλύτερες εταιρείες στην σχέση τιμής-απόδοσης. Ένας γνωστός μου ρώτησε για αυτόν το λόγο έναν καταστηματάρχη εδώ στην Θεσσαλονίκη που τις έχει, "Γιατί είναι τόσο φτηνές??". Και πήρε την εξής απάντηση: "Η Cort αγοράζει τα ξύλα της πάρα πολύ φτηνά, για αυτό έχει και την άνεση να τις πουλάει και φτηνά".

Bass till I die!

Δημοσιευμένο

Aυτο αληθευει. Στα εργοστασια της Cort παραγωνται παρα πολλες κιθαρες και λοιπα εγχορδα οργανα, με αποτελεσμα να αγοραζουν ξυλεια και hardware σε τρομακτικες ποσοτητες και να τις παιρνουν πολυ φθηνα. Ετσι κρατιεται το κοστος χαμηλο και οι τιμες τους παραμενουν πολυ καλες για αυτο που προσφερουν.

Η τρομακτικη πλειοψηφια των made in Indonesia/Korea κλπ οργανων φτιαχνονται στα εργαστηρια των 2 εταιρειων-μεγαθηρια που ειναι η cort και η samick.

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

Παιδιά κοιτάξτε εδώ

http://antantGeAR.blogspot.com/

Οπως βλέπετε έχω πολύ πράμα και τώρα και στο παρελθόν (ακόμα και les paul usa)

Οι Cort είναι πολυτελείας λέμε.

Ακόμα και οι φτηνές.

Η σειρά ΚΧ επίσης, εχει πολύ δυνατούς μαγνήτες MightyMite.

Να στε καλά και keep on rockin

Αντώνης

Δημοσιευμένο

Προσφατα ψαχνωντας για dreadnought επαιξα διαφορες φτηνες ακουστικες cort κ ηταν super,με εκπλητικη δουλεια στα ταστα(αυτο μετρησε πανω απ ολα για μενα) και μια χαρα balanced ηχο.Best bang for the buck by far στην κατηγορια τους.Εγινα κ ευτυχης ιδιοκτητης αυτης:

http://www.thomann.de/gr/cort_earth200.htm

Πάρα πολύ νόστιμη φαίνεται αυτή η EARTH200!! Περαιτέρω εντυπώσεις meshmeriarh??

Δεν έχει και κανένα κλιπακι αυτο το γιουτιουμπ..πέρα από κάτι γιαπωνέζους που τραγουδάν Λαβίν:P

Δημοσιευμένο

Είχα δύο μπάσσα Cort (B4 και Curbow 5) και έχω και μια EVL Z6 (για τις ηχογραφήσεις), κι έχω δοκιμάσει και διάφορα άλλα μοντέλα, όλα άριστη κατασκευή (ακόμα και τα πιο φθηνά) και αν δεν έλεγαν Cort και κάτι σε -on/er/κλπ. πιθανότατα θα'χαν ακόμα περισσότεροι από μια.

Από ηλεκτρακουστικές επίσης οι SFX είναι απίστευτες κιθάρες. Είχα παίξει και με μια άλλη παλιότερα, χωρίς cutaway αλλά δεν θυμάμαι ποιά ήταν. Επίσης απίστευτη. Όπως και οι yorktown. Όπως και οι...  ;D

Δημοσιευμένο

Εγω εχω μια cort mr 710-f bubinga και πραγματικα ειναι παρα πολθ καλη ,ειδικα για τα λεφτα η καλθτερη που βρηκα στην Αθηνα. Αλλα , τωρα επειδη δεν την χρησιμοποιω σχεδον καθολου , θα την ανταλαξω με μια sheraton μεταχειρισμενη ή μηπως να την πουλησω και να τσεκαρω αυτην :http://www.logothetismusic.gr/source-brown-burst-satin.html , αλλα μου την σπαει που εχει τελιτσες,ηχητικα δεν ξερω

Δημοσιευμένο

λοιπον και ργω εχω μια cort που εχει κατργηθει πια...

ηλεκτρακουστικη mr-a...

με απιστευτα καλη κατασκευη και τρομερο feeling η ταστιερα...

πολυ καλα ηλεκτρικα...

τι αλλο θες απο μια κιθάρα...σχετικα φθηνή...

αλλα και εγω οπως ο jacob26 τη δινω γιατι κάθεται και ελιναι κρίμα!!!

αν ειχα χώρο εννοηται πως και δεν θα την έδονα!!!ναμ... :P

Δημοσιευμένο

Πάρα πολύ νόστιμη φαίνεται αυτή η EARTH200!! Περαιτέρω εντυπώσεις meshmeriarh??

Δεν έχει και κανένα κλιπακι αυτο το γιουτιουμπ..πέρα από κάτι γιαπωνέζους που τραγουδάν Λαβίν:P

Καλα απο το youtube μην περιμενεις να καταλαβεις τιποτα.Περαιτέρω εντυπώσεις?Ενα πολυ καλο mahogany dread σε αστεια τιμη.Ωραια μεσαιατο,ισορροπημενο(με λαμπερες μπασες κ ζεστα καντινια) k οχι boomy(κ ειμαι δυσκολος σε αυτο ειδικα στα dreads),και με παντελη απουσια fretbuzz με medium action και το κεραυνοβολο μου strumming.Κοιτα αν καποιος μπορουσε να μου εγγυηθει οτι καθε earth200 ηταν το ιδιο καλη θα επαιρνα αλλη μια να καθεται.Α κ χωρις να σου λεω μ@λ@κιες του τυπου "ειναι οτι καλητερο μπορεις να βρεις μεχρι τα 4634 euro",μπορω να σου πω οτι ειχα δραματικα μεγαλητερο budget οταν εψαχνα για hog dread k κατεληξα σε αυτη.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...