Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Βάζω και εγώ ενα παλιό κομμάτι, απο την μπάντα που έχω, εγω με ένα άλλο παιδί απο το λύκειο.. Η μπάντα πέρασε πολλά αλλά κατέληξε με εμάς τους δύο και κινείται στον χώρο του industrial/gothic...

Όσοι φίλοι και μη του είδους ας ακούσουν το I love U http://www.starcry.gr/audio/I_LOVE_U__WWW_VERS_.MP3 και ας εναποθέσουν τις κριτικές τους...

Όλες οι κριτικές είναι ευπρόσδεκτες...

Αδύνατα σημεία η παραγωγή του κομματιού.. ειδικά σε κάποια σημεία της φωνής...

ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.

Δημοσιευμένο

3d & the mortal, kari rueslaten, dance macabre,theatre of tragedy (assembly),dasch ich... αυτα μου ηρθαν στο μυαλο με το κοματι ...ειδικα η αλλαγη απο το ατμοσφαιρκο&πιανακι σε beatgroove με ψαρωσε γιατι περιμενα να μπει ρομαντικα με ακουστικες κιθαρες κ τριανταφυλλα... το ολο στησιμο της παραγωγης μου μυριζει γερμανιαααα κ τωρα που το σκεφτομαι σφυριζει λιγο apoptygma& το synth..

οσο για τα φωνητικα πιστευω οτι ειναι λιγο χαμενα αλλα προσδιδουν ενα μυστηριακο υφος στο κομματι κ δεν ειναι ασχημα,αν κ θα ηθελα να πιανω τι λενε(βεβαια το ακουσα κ χαμηλα).Αυτα..

ΥΓ!Που ειναι οι κιθαρες... θα κολλαγανε λιγες παρανοικες κιθαρες!!!

f you don't want it you won't  do it

Δημοσιευμένο

Είχε αρχίζει να πήζει το κομμάτι και οι κιθάρες που είχαν στην αρχή προγραμματιστεί να μπούν, δεν μπήκαν...

Ίσως σε ένα άλλο remix...

Υπάρχουν έντονες γερμανικές επιρροές όπως, suicide commando,, skinny puppy, wumpscutt, κα.α

ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...