blackie Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2009 Δυσκολοι καιροι για οικονομιες και απ'οτι φαινεται η TC το εχει υπ'οψιν της... http://www.tcelectronic.com/novarepeater.asp Mε τιμη τα 150Ε περιπου αν προσφερει το 70% της ποιοτητας του Nova πιστευω πως χτυπαει ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ τον ανταγωνισμο... Κυκλοφορει λενε Απριλιο,εγω ωστοσο δε το ειδα πουθενα αρα αναμενουμε...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2009 Oλα καλα, αλλα αν δεν εκανα καποιο λαθος στην αναγνωση των specs, το γεγονος οτι δεν εχει μνημες για αποθηκευση καποιων presets οπως το μεγαλυτερο αδελφι του, ειναι σημαντικο μειονεκτημα. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
blackie Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2009 Συμφωνω,αλλα καπως θα επρεπε να "κρατηθει" στη κυκλοφορια το Nova Delay(η δικη μου εξηγηση)... Ελπιζω βεβεαια να εχουν ξεπεραστει και τα οποια προβληματα αξιοπιστιας ειχε το Nova...
neeq Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά ξεπεράστηκαν τα προβλήματα αξιοπιστίας που είχε το Nova? ;D Ξεθαβω το θεμα (οχι εγω, η αναζήτηση), για να παρω καμια γνώμη για το εν λόγω delay. Θα χρησιμοποιηθεί (αν και εφόσον), με αναλογικο synth, το Arturia Microbrute. Moναδική μου ένσταση απο αυτα που βλέπω, η τιμή...αλλά αν ειναι αυτό που ψάχνω, γιατί όχι. Αυτό που με βολεύει, είναι το tap και το audio tap, το modulation και οι διαιρέσεις στις αξίες (και η εμφάνιση ;D ). Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω? Η εναλλακτική μου ειναι το EHX memory boy. Γνωρίζω τις διαφορες τους, αλλα εχει επίσης modulation, και εκεινο το input, από το οποίο μπορεις να στείλεις lfo, adsr ή mod wheel από το συνθ, και το πράγμα ξεφευγει σε νέους προορισμούς ;D
georgekz750 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Το εχω εδω και καιρο. Πολυ βολικο,το ειχα προλαβει και σε αρκετα χαμηλη τιμη καποτε πριν την εκτοξευσουν. Νομιζω εισαι Θεσσαλονικη,οποτε ΠΜ και το δοκιμαζεις να εχεις αποψη απο πρωτο χερι.
neeq Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω Τζορτζ :) Οταν παρω το συνθακι θα επικοινωνήσουμε ;) Τωρα είναι εκτοξευμένη η τιμή του δηλαδή?
georgekz750 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω Τζορτζ :) Οταν παρω το συνθακι θα επικοινωνήσουμε ;) Τωρα είναι εκτοξευμένη η τιμή του δηλαδή? Περιμενω Νικ,οποτε εισαι ετοιμος με το συνθ. Νομιζω ναι,εγω το ειχα προλαβει στα 125 και τελευταια φορα το ειχα δει 200.
georgekz750 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Μολις ειδα οτι ο Γερμανος λογικευτηκε στην τιμη,ο επισημος Ελληνας ομως μπαααα....
neeq Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, ο Γερμανος το εχει εκει που το είπες. Φαινεται πάντως πολυ καλή επιλογή γι'αυτο που ψάχνω :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση