kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Ένα πράγμα έχω να πώ μόνο: Ε-ΝΑ. LEGO people live in houses made of their own flesh.
yann Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 'Μπαμπα' μου Yann γιατι δεν μου ζηταγες amstel αφου ειναι η μπυρα σου? Βεβαιως και ζητησα! ;) Αλλα αφου δεν ειχε,συμβιβαστηκα...δε λεω,καλη για ξανθια.. ;D (η Heineken,οχι εσυ...) -Ωχ!Δηλαδη...εννοουσαα..οχι εσυ ξανθια...εεε...η Heineken καλη...οχι!.... ...η Ηeineken ξανθια ρε παιδι μου,οχι εσυ! ;D ;D ;D Εσυ καλη!Οριστε! 8) Γι'αυτο ελπιζω να'χεις φροντισει για Ηavana club 7αρι (μαυρο,οχι ασπρο!) μεχρι τελος της αλλης 'βδομαδας... L'alma,amiga...l'alma..!! :D :D Ενα για τους "social drinkers",δυο εως τρια για τους "hard drinkers"..αλλα οχι παραπανω! Το προτεινεις ανεπιφυλακτα,κανει ευχαριστη διαθεση και τρομερο jamming... :) -edit- Παιδια...τα'χω παει καλα με πολλες Πεγκυ στη ζωη μου, αλλα με ΚΑΜΙΑ ΖΗΝΑ,ΠΟΤΕ!! Με κανετε και φωναζω τωρα...ασε να αποχωρησω ησυχα...;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
dr.peters Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 καλα ολα αυτα που λετε... το ερωτημα ειναι ενα... ποτε ητο μαυρομαλλουσα η ζηνα? μα που ειναι ο κουλτουρα? πανελιστας και ανταρτομαχητης....
kultura Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 μα που ειναι ο κουλτουρα? Παρακολουθώ σιωπηλός... Γράφω, όμως, πότε πότε, για να μην είναι κουραστική η απουσία μου... :P Προσκαλώ όποιον θέλει να αποχωρήσουμε μαζί...
dr.peters Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2009 η προσκληση/προκληση σου απευθυνεται μονο σε αντρες? η εχεις καποιο συγκεκριμενο μελος κατα νου? και ποτε ηταν μελαχρινη η ζηνα? ημουν σιγουρος πως το τραγουδι αυτο το ελεγε η σαρρη by the way! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
kultura Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 η προσκληση/προκληση σου απευθυνεται μονο σε αντρες? Κυρίως σε άντρες... Δεν σας κόβω να με προτιμάτε, όμως, γιατί είμαι και τριχωτός...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 φιλε, λενε πως η τριχα δειχνει πως εισαι θερμος στο κρεβατι. αν κανεις επιδειξη του προιοντος με μερικες καλλιτεχνικες φωτογραφιες, πιστευω θα εχεις ματσο τις προτασεις! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
yann Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Δεν μπορω να φανταστω κατι πιο τριχωτο απο μενα στο κρεβατι μου.. >:( kultura,πα'να αποχωρησουμε ρε,και για να γλυτωσω απο σενα και τις τριχες σου, θα πεισω και την Πεγκυ ν'αποχωρησει μαζι μας... ;D ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
yann Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2009 καλα ολα αυτα που λετε... το ερωτημα ειναι ενα... ποτε ητο μαυρομαλλουσα η ζηνα? Τοτε που επαιζε στα σηριαλ με τον Ηρακλη και τη...πως τη λεγανε?Την ξανθια? Το babyface αυτο,μωρε,το...πες το ντε.. ;D Πωωωωπω ξυλο που δινανε! >:( ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
Vintager Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2009 Τοτε που επαιζε στα σηριαλ με τον Ηρακλη και τη...πως τη λεγανε?Την ξανθια? Το babyface αυτο,μωρε,το...πες το ντε.. ;D Πωωωωπω ξυλο που δινανε! >:( Αναφέρεσαι στην Γαβριέλα... Πιστή σύντροφος της Ζήνα οι οποίες δέναν ρεαλιστικότατα, ΘΑ έλεγα, κόσμο και κοσμάκη στον ,και καλά, αρχαίο κόσμο. Υ.Σ. Η Ζήνα είναι κόρη του κιθαρίστα τραγουδιστή των Wasp! Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση