bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Με γεια! Η τιμούλα με στρογγυλοποίηση χιλιάδας (οκ, κατοστάδας) ευρώ ποια ήταν, αν επιτρέπεται? Και τι σε τράβηξε σε αυτήν πριν την ακούσεις? Καλές γνώμες φίλων, παικτική εμπειρία, ευκαιρία πώλησης, μότζο, γκομενοπαγιδέισιον, ουάν νάιτ σταντ, όλα τα προηγούμενα, μερικά από τα προηγούμενα, τίποτα από τα προηγούμενα? ;D ;D Αυτό με τον ήχο που λες ίσως αναφέρεται στο "σώμα" του, στην "επαγγελματική" του χροιά, στον πλούσιο παλμό του... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
blue Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Με γεια! Η τιμούλα με στρογγυλοποίηση χιλιάδας (οκ, κατοστάδας) ευρώ ποια ήταν, αν επιτρέπεται? Και τι σε τράβηξε σε αυτήν πριν την ακούσεις? Καλές γνώμες φίλων, παικτική εμπειρία, ευκαιρία πώλησης, μότζο, γκομενοπαγιδέισιον, ουάν νάιτ σταντ, όλα τα προηγούμενα, μερικά από τα προηγούμενα, τίποτα από τα προηγούμενα? ;D ;D Αυτό με τον ήχο που λες ίσως αναφέρεται στο "σώμα" του ήχου, στην "επαγγελματική" του χροιά, στον πλούσιο παλμό του... Ευχαριστω! Απο εδω απο τις αγγελιες την πηρα σε πολυ καλη τιμη :) (νομιζω η αγγελια υπαρχει ακομα) με ανταλλαγες απο διαφορα πραγματα που μου ειχαν ξεμεινει απο ανακατανομη του gear μου (εδωσα και το jm4 τελικα). Με τραβηξε στη μαρκα,αυτο που περιγραφω στο προηγουμενο μου ποστ.Το ειχα καημο να αποκτησω μια σοβαρη ακουστικη κιθαρα,αλλα ειχα διλημμα μεταξυ καλης γυφτικης ή καλης "κανονικης" (τελικα εν καιρω θα παρω απ' όλα :P). Mα και η ΠΑΟΚάρα παίζει με Lakewood. :) Koiνως ειχα στο μυαλο μου οτι θελω μια τετοια κιθαρα (εχω αναφερει οτι προτιμω τον κεδρο ε?) και η αγγελια μου ηρθε κουτι. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Guru Alter Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 αλλα ειχα διλημμα μεταξυ καλης γυφτικης ή καλης "κανονικης" ουτως η αλλως οι gypsy εχουν αυτον τον χαρακτηρηστικο ηχο με τα εντονα υψηλομεσαια που δεν κανει για πολλα πραγματα εκτος απο gypsy παιξιμο - ειδικα αν δεν παιζεις με τις τυπου dugain χοντρες (και μπασες) πενες.. YouTube | Instagram
blue Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2009 με τετοιες πενες παιζω πλεον σε ολες τις κιθαρες μου. :) Για αυτο που γραφεις ακριβώς,ειχα το δίλημμα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
blue Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 κλιπς, καλλιο αργά παρά ποτε. Καλο μικροφωνο δε βρεθηκε, εγραψα με ενα behringer C-2 στην Tascam US122L. Xoρδες D'Addario Phosphor bronze ολοκαινουριες,πενες wegen (2 διαφορετικα μεγεθη) παιξιμο ό,τι νά ' ναι ως γνωστον. :) android.mp3 AUTUMN.mp3 balia.mp3 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
blue Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 more... django.mp3 there.mp3 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Zeppelin Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 My melancholy Lakewood! :D Πολύ καθαρός, "ξύλινος" ήχος! Με άρεσε πολύ! Για dreadnought μου φάνηκαν λίγο μειονεκτικά τα μπάσα, αλλά μπορεί να φταίει κ η ηχογράφηση.
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω το χριστό μου από ακουστικές, αλλά τούτη δω ακούγεται πολύ ωραία. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Evilnye Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 Nice! Λάτρεψα το Paranoid Android! Πολύ καλή δουλειά! Φαίνεται πως στο γρήγορο μετά δυσκολεύεσαι, αλλά συνέχισέ το οπωσδήποτε κ βγάλτο ολόκληρο! Το κάψιμο :) (τ άκουσα ήδη 3 φορές... :ο ) κ There, very very good. (Εν τω μεταξύ ποιό είναι; Δεν το ξέρω, μη δαγκώνετε αν παρα είναι γνωστό :p) Πολύ ωραίος ήχος πάντως! +1 για επιλογές Autumn Leaves κ Django (ειδικά στο Autumn Leaves έχω και μια αδυναμία! )
Gianniss Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2009 Παραδοξως εχει ενα γυφτικο ηχο!(Ιδιως στο autumn). Οντως οχι τοσο ογκωδη μπασα (ειδικα για lakewood. μια που ειχα δοκιμασει ηταν σα να την ακουγα απο εκατο ηχεια μαζι!) και πολλα μεσαια! μαλλον ομως χωρις μικροφωνο θα ειναι αλλιως τα πραγματα ε? Anyway,πολυ καλη!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση