Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2009 Ο λαός θέλει Noiz Open Day στη Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ!!! >:( ;D +2112 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
SImon2000 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2009 Ρε παιδια , υπαρχει τετοιο στουντιο στην Σαλονικη?Σαν πολυ πισω δεν ειμαστε μου φαινεται?Νικοδημε εσυ να τα βλεπεις αυτα...Θελω και εγω ροζ Mapex.. http://www.jumpingfish.gr/CHROMA
neeq Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2009 Λετε να μαζευτουμε οι βορειοι στου Νικόδημου να του το κανουμε καλοκαιρινο, να μην πεσει και δουλεια τωρα που θα ανοιξει ο καιρος? :p
faltsoo Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 ημουν και εγω εκει με τους Ουνους.... ;D τα συν και τα πλην + - 1.το στουντιο(Α) ηταν καταπληκτικο 1. χασαμε το στουντιο πατριωτη ... 2.η παρεα (αν και αγνωστοι) υπεροχη 2.περιμενα να δοκιμαζαμε , (αληθεια ελειπε μια ολοκληρη γενια) περιεργες κιθαρες και 3.οι οργανοπαικτες παρα πολυ καλοι κατασκευες και οχι ενα ατελειωτο (και καυ.....οι) jam. 4.τα οργανα το λιγοτερο πολυ ενδιαφεροντα 5.το service στο bar ;D any way ομορφα περασαμε και αυτο που εμενα μου εμεινε ειναι οτι ειδα και μιλησα με ανθρωπους ...και οχι με nicknames. :) one more pls ....
marathon Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 2.περιμενα να δοκιμαζαμε, περιεργες κιθαρες και κατασκευες και οχι ενα ατελειωτο jam. Κοίτα, το αίμα των νέων (gpad, kultura...) βράζει!!! Ήταν μια πρώτη (πολύ καλή σκέψη) μάζωξη. Οι επόμενες μπορούν να είναι πιο θεματικές ή και πιο workshop...να μαστε καλά. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
kultura Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Σόρρυ, το σκέφτηκα κι εγώ ότι μάλλον κουράσαμε... :-[ Αυθόρμητα βγήκε, πάντως... Την επόμενη φορά πάμε με πιο συγκεκριμένα πράματα στο κεφάλι μας... ΥΓ: Κάντε εσείς οι πρεσβύτεροι κάνα workshopοειδές, να μαζεύουμε εμείς οι μικροί το σαγόνι μας από το πάτωμα... 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση