kultura Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Κάτι δεν κατάλαβα εγώ καλά από την αρχή, ή με μπέρδεψες εσύ τώρα; Άλλαξες μόνο τον bridge μαγνήτη;
kleinmeiner Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Μάλιστα ;) Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
kleinmeiner Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Μαμακία μου. Τώρα πρόσεξα ότι δεν το ξεκαθάρισα ότι εννοούσα τον bridge... Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
kultura Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Ναι, γιατί σου πρότεινα σχεδιάγραμμα για δύο διπλούς, και δεν νου έδωσες να καταλάβω... Τέλος πάντων... Για την αλλαγή που λές προφανώς τώρα ο bridge είναι γκαζοφονιάς, και ο neck δεν κυμαίνεται στα ίδια μήκη κύματος, οπότε ψάχνεις κάτι ιο high output... Right; Σε διπλό μπορείς να βάλεις έναν cool rails, ή έναν lil' 59... Από μονούς δυσκολεύει το πράγμα, γιατί θες κάποιον πολύ βαρβάτο μαγνήτη... ::)
kleinmeiner Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Στην πορεία φυσικά κατάλαβα τί μπέρδεμα έγινε, αλλά προτίμησα να βγάλω άκρη μόνος μου μη πρήζω τον κόσμο εδώ μέσα με λεπτομέρειες. Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Θα το ερευνήσω το θέμα. Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
kultura Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 ΟΚ... Σε μονό, τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχουν οι SSL-4, SSL-5, αλλά ξεφεύγει το πράγμα, γιατί είναι στρατ μαγνήτες... Ψάξου, πάντως και αν χρειαστείς βοήθεια, εδώ είμαστε...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Thanks κάργα! Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
funkysoul Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 αυτος ισως? http://www.seymourduncan.com/products/electric/specialized/progressive/sm3_seymourized/ papa don't take no mess!!
kultura Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Δεν θα χρειαστεί άλλο pickguard αυτός;
funkysoul Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 ισως να μπωρεσει να το κοψει.δεν το βλεπω δυσκολο papa don't take no mess!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση