kleinmeiner Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Βοήθεια, Χριστιανοί (και μη-Χριστιανοί)! Αγόρασα τον Seymour Duncan Hot Rails για την Baja μου κι έχω πελαγώσει. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ως προς το ποιό καλώδιο πάει πού; Τί και πώς γειώνω τί; Υ.Γ.: Superfunk και λοιποί παραδοσιακοί Telecasterάδες, συγγνώμη για την ιεροσυλία, αλλά μου αρέσει να πειραματίζομαι. ;) Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
Alexei Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Βάλε τη συνδεσμολογία που θες εκεί που γράφει tele, πάτα submit και there you are! http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/
kleinmeiner Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δε βγάζω άκρη ο βλαξ. Σε ποιά κατηγορία ανήκω (όσον αφορά την συνδεσμολογία, όχι την βλακεία); Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
kultura Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Tele με δύο humbuckers... http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=tele_2hum
kultura Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Και κάτι άλλο, τα ποτενσιόμετρά σου πόσα KΩ είναι; Έχε υπ' όψιν σου ότι αν είναι 250άρια (συνίστανται για μονούς μαγνήτες, και μάλλον τέτοια θα είναι) οι διπλοί θα ακούγονται πιο μουντοί απ' ότι ακούγονται με τα 500άρια, τα οποία βάζουμε συνήθως σε κιθάρες που φοράνε διπλούς μαγνήτες... Αν δεν σ' αρέσει το αποτέλεσμα, μην βιαστείς να ξαναλλάξεις μαγήτες, δοκίμασε μεγαλύτερα ποτενσιόμετρα, όπως, άλλωστε δείχνει και ο μπαρμπα-Σέυμουρ στο διάγραμμα... ;)
kleinmeiner Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ελπίζω να μην κάνω καμιά πατάτα ;) Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
kleinmeiner Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Και, όντως, είναι 250άρια. Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
kultura Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Και, όντως, είναι 250άρια. Αναμενόμενο, αφού φορούσε μονούς... Πάντως, αν δεν σ' αρέσει, δεν είναι ούτε δύκολο ούτε ακριβό να βρεις ποτενσιόμετρα στα... μέτρα σου...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ, παιδιά! Τελικά, όλα καλά. Αναρωτιέμαι βέβαια με ποιόν μαγνήτη να αλλάξω τον neck μαγνήτη, καθώς μου ακούγεται κάπως ο συνδιασμός των μαγνητών που έχω τώρα έχοντας βάλει τον SD... Καμιά πρόταση; Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση