Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

τι να πω φιλε το οργανακι με εχει εντυπωσιασει...εχω κατσει ολη μερα και βαζω διπλα αλλες 5πλασιας τιμης και τετοιο σκασιμο δεν βρισκω...τι να πω...νιωθω εντελως ηλιθιος... ;D ;D ;D ;D...οτι πρεπει για καθαρα...οτι καλυτερο απ τα οργανα που ειχα και εχω...εχασα πολυτιμο χρονο...ανυπομονο να βαλω κι ενα πεταλακι τυπου tube screamer να δω τι παιζει...country blues και τα μυαλα στα καγκελα...φοβαμαι να αλλαξω μαγνητες γιατι μολις την ρυθμισα και μου ακουγεται αρκετα καλη...ισως αργοτερα παρω αλλη μια και την μονταρω...

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
εχω κατσει ολη μερα και βαζω διπλα αλλες 5πλασιας τιμης και τετοιο σκασιμο δεν βρισκω...τι να πω...νιωθω εντελως ηλιθιος... Grin Grin Grin Grin...οτι πρεπει για καθαρα...οτι καλυτερο απ τα οργανα που ειχα και εχω...εχασα πολυτιμο χρονο...

Ωχ, ωχ, ωχ... σε βλεπω να γεμιζεις τις αγγελιες  ;D

Δημοσιευμένο

Ααααχ !! ανοιξη...... τι σου ειναι ο ερωτας.....  δεν εχεις ματια για καμμια αλλη.....

και μετα απο λιγο καιρο ... αντε να τρεχουμε στους ....δικηγορους .....

μεγεια  :D

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Δημοσιευμένο

Καλόπαιχτη να είναι η κιθαρίτσα φίλε. Εγώ έχω μια tele special M.I.J. που είναι πολύ όμορφη, και αν και μπασίστας πάντα ήθελα μια τέλε οπότε μόλις περίσσευαν λίγα λεφτουδάκια πρίν απο καμμια 10ριά χρόνια την χτύπησα. Σούπερ είναι και η δική σου απο ότι είδα και όπως είπε και κάποιος άλλος φίλος εδώ, ποτέ δεν είναι αργά να δείς το φως  ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

To pickguard δεν ειναι γρατζουνισμένο...αλλά η προστατευτική ζελατίνα του.

Το ιδιο πίστευα και εγώ μέχρι που πρόσεξα καλύτερα στο δικό μου νεοαποκτηθέν

classic vibe precision '60s.

Ciao!

Δημοσιευμένο

Οχι, δεν πρέπει να πάρω τελε. Δεν πρέπει να πάρω και άλλη κιθάρα.. Πρέπει να κάνω οικονομία... Πρέπει να κρατηθώ... Χχχχμμμμφχχ... :-X  ::)

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Δημοσιευμένο

ναι τελικα εστω κι αργα το ειδα κι εγω οτι ηταν η ζελατινα...η κιθαρουλα ειναι απλα καταπληκτικη...παω καρφωτος για αλλη μια...ψηθηκα γενικα για squier θα παρω στανταρντ μια classic vibe στρατ 2color sunburst με tinted maple neck ,μια ακομα τελε squier std σε εκπληκτικο vintage white και οπωσδηποτε μια custom p90 ειδικα για την τελευταια  δεν το συζηταμε..με τη μια...γενικα εχοντας ηδη καλα οργανα τελευταια γουσταρω πολυ τα φθηνα και τιμια και τα χαιρομαι πιο πολυ αφου οι ενισχυτες μου σπερνουν οποτε δεν υπαρχει περιπτωση τραγικου ηχου...βεβαια δεν ξερω αν θα μιλουσα ετσι τωρα αν δεν ειχαν περασει απ τα χερια μου ακριβα οργανα αλλα μετα απο τοσα χαμενα λεφτα τωρα νιωθω η τσεπη μου να δικαιωνεται...τελικα δεν υπαρχει καλος και κακος  ηχος ρε παιδια...απλα διαφορετικος...σε αυτο εχω καταληξει...οποτε βαση αυτης της λογικης καθε οργανο ακομα και τα πιο φθηνα εχουν δικο τους χαρακτηρα...

θα θελα να παιξω με μια epiphone lespaul custom με καλους μαγνητες μιας και εχοντας μια gibson custom να δω κατα ποσο δικαιολογηται η απιστευτη διαφορα χρηματων...σιγουρα θα εχουν διαφορες αλλα ισως για εναν τυπο σαν κι εμενα που παιζει σπιτι του οποτε εχει χρονο σε πολυ καλους ενισχυτες να μην χρειαζεται κατι το εξωφρενικα καλο...

αυτα...αντε να πληρωθουμε (αν και δεν το βλεπω με τους τρελους που εχουμε μπλεξει) να παρουμε κανενα ¨κουπακι¨ squier.... ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...