Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ωραιες κιθαρες αλλα απο περιγραφη βραστα κι αστα...τα μισα specs ειναι λαθος... ;D

A very fine and incredibly rare custom color maple-cap guitar! Weighing just 7.70 lbs this solid alder body beauty is one of the earliest examples with a one-piece maple neck and a maple-cap fretboard.

αποφασιστε ρε παιδια.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

ωραια οργανα, αλλα πολυ τελεμες αυτος που τις δοκιμαζει... 

δεν θα τον ηθελα μπροστα μου και κοντα στην υποψηφια κιθαρα μου οταν θα ειχα 30Κ$ για επενδυση.

wood matters

Δημοσιευμένο

ωραια οργανα, αλλα πολυ τελεμες αυτος που τις δοκιμαζει... 

δεν θα τον ηθελα μπροστα μου και κοντα στην υποψηφια κιθαρα μου οταν θα ειχα 30Κ$ για επενδυση.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

εξαιρετικά ακριβής ο χαρακτηρισμός αγαπητέ!

It's a shame stupidity isn't painful.

Δημοσιευμένο

Ναι, ο τύπος δείχνει λίγο ψυχάκιας αλλά είναι ωραίος παίκτης και έχει και την πολυπόθητη αλητεία που όλοι γουστάρετε(ουμε)! ;)

Βέβαια, από τη στιγμή που πιάνει μία κιθάρα στα χέρια του, πέφτει αμέσως μία βαθμίδα στη συλλεκτική κλίμακα. Με άλλα λόγια, mint κιθάρα που την έχει παίξει αυτός δεν υπάρχει... ;D

Something Wicked This Way Comes

Δημοσιευμένο

αυθεντικος ναρκωτικακιας!!

μ αρεσε και ο τροπος που επαιζε, αλλα πιο πολυ απο ολα, μαρεσε εκεινη η λευκοχρυση γκρετς! ποσο να κανει αραγε?

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Δημοσιευμένο

γυρω στα $12.000- $14.000 ,ομως καλυτερα να παρεις μια καινουργια ιαπωνικη που ειναι κλασεις ανωτερη,καθοτι οι παλιες Gretsch εχουν την ταση να ..διαλυονται αν τις ...βαρεσεις λιγο δυνατα (μιλαμε για αθλιες κατασκευες)  ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...