Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ε ναι...συμμερίζομαι την άποψη του Bloody Sunday και των συν αυτώ! ;D Έμπνευση σημαίνει ότι κοιτάμε απλά να συνυπάρξουμε ετερόκλιτα στοιχεία?? Δυστυχώς...στον κάδο!

Και ψιλο-ελλεινό βιντεοκλίπ.. :(

Δημοσιευμένο

Έχω να κάνω μια ερώτηση σε όσους δεν άρεσε το κομμάτι και το συγκρότημα εν γένει:

το πρόβλημα είναι ότι δεν σας αρέσει το concept μπουζούκι + rock/metal ή ότι δεν σας άρεσε η συγκεκριμένη απόπειρα για να βγει ένα τέτοιο mix;

Προσοχή, δεν λέω ότι καλώς ή κακώς δεν σας άρεσε το κομμάτι, ο καθένας με το γούστο του αλλά η απορία παραμένει.

Yes it is!!!

Δημοσιευμένο

Έχω να κάνω μια ερώτηση σε όσους δεν άρεσε το κομμάτι και το συγκρότημα εν γένει:

το πρόβλημα είναι ότι δεν σας αρέσει το concept μπουζούκι + rock/metal ή ότι δεν σας άρεσε η συγκεκριμένη απόπειρα για να βγει ένα τέτοιο mix;

Θα προτιμουσα πιο ακραια περασματα απο το ενα ειδος στο αλλο με πιο 'μερακληδικο' το Ελληνικο στοιχειο. Ενας vocalist που θα μπορουσε να γυρναει απο γρεζατη ροκομεταλ φωνη σε αλανιαρικη ρεμπετικη θα το απογειωνε στα αυτια μου  ;)

Δημοσιευμένο

To κομμάτι διψάει για grim/frostbitten blackmetal vocals. Διώξτε τον τραγ(ικ)ουδιάρη, κάντε μεταγραφή Abbath. Πρωτιά στην γιουριαβύζιων εξασφαλισμένη.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο

Κατ' αρχάς προσωπικά δεν μου άρεσε το κομμάτι σαν κομμάτι, σαν σύνθεση και στίχοι δηλαδή. Αυτό θα συνέβαινε ακόμη και στην θέση του μπουζουκιού να υπήρχε κιθάρα. Το concept μου αρέσει. Ξεφεύγει από τα κλισέ της μουσικής και θα μπορούσε να βγάλει ένα πολύ καλύτερο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα αν η συγκεκριμένη απόπειρα δεν ήταν τόσο αποτυχημένη. Αυτά για μένα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...