brougos7 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Γεια χαρα παιδες. Εχω ενα Μ1 το οποιο χρειαζεται service. Οταν επικοινωνησα με το BON studio μου ειπαν οτι σταματησαν να επισκευαζουν Μ1 πανω απο μια 10ετια. Εχετε λοιπον να μου συστησετε κανεναν μαστορα ωστε να καταφερω να κανω την επισκευη που επιθυμω?
jack2 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Τι προβλημα εχει και απο που εισαι ?
brougos7 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Εχει προβλημα το κουμπι program. Το πατας κ δεν αποκρινεται. Ετσι αν γυρισεις σε global η σε combi δε μπορεις να επιστρεψεις στο program παρα μονο με restart. Αθηνα ειμαι.
jack2 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Το tact switch κατω απο το κουμπι, χρειαζεται αντικατασταση. Ανταλλακτικο μπορεις να βρεις πολυ ευκολα σε μαγαζια ηλεκτρονικων και δεν κοστιζει πανω απο 0,5 ευρο. Μπορει να στο φτιαξει οποιοσδηποτε εχει εμπειρια σε επισκευη πληκτρων και οχι μονο η αντιπροσωπια. Δυστηχως δεν μπορω να σου προτεινω καποιον τεχνικο γιατι δεν ειμαι απο Αθηνα.
jpetvolos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Καλησπερα φιλε μου!Θα σου δωσω το τηλ ενος τεχνικου ο οποιος ειναι εντελως αψογος στη δουλεια του και εχω μεινει το λιγοτερο ευχαριστημενος.Λεγεται Καζαντζιδης Γιωργος 6944508986. Εργεζεται σε καταστημα μουσικων οργανων στο Μενιδι,Λιοσιων 100.
theopas Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Κανένα τηλέφωνο για τεχνικό στη θεσσαλονίκη γνωρίζετε???Και το δικό μου το Μ1 κλατταρει σιγά σιγά και δε μπορώ να κανω τπτ... Φέντερ σε Λέο...
theopas Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Καλησπέρα παίδες...Πριν λίγο μου έσπασε ένα κουμπάκι στο Μ1...Επειδή επείγει να βρω μάστορα λοιπόν στη θεσσαλονικη ας με βοηθήσει κάποιος... Φέντερ σε Λέο...
neeq Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Θοδωρα, δοκιμασε τον Παναγιώτη στην audiocare. http://www.audiocare.gr/ Στην Ιωαννινων είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση