alderbody Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 το κάθε μέλος προσθέτει τη δική του ταυτότητα... ;) αυτη την ταυτοτητα θελουμε να ακουσουμε απο σενα ελαβδιε... με εναν πιο "analog" και λιγοτερο 80's ηχο στις κιθαρες θα γινουν μοναδικα νομιζω... ;) wood matters
elavd Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 με εναν πιο "analog" και λιγοτερο 80's ηχο στις κιθαρες θα γινουν μοναδικα νομιζω... ;) Κάτι τέτοιο έχω κι εγώ κατά νου (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να το καταφέρω...), αλλά μη ξεχνάς ότι προσωπικά έχω και κακό ιστορικό... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
alderbody Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 ...αλλά μη ξεχνάς ότι προσωπικά έχω και κακό ιστορικό... ;D χαααχαχααχααααα wood matters
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Leave 80s alone! Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στο κομμάτι ήταν αυτή η "80λα" που βγάζει. Και τα φωνητικά. LEGO people live in houses made of their own flesh.
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2009 μην ενδιδεις... αυτος ο κακος ανθρωπος ειναι γεματος ενισχυτες. τους μαζευει για να μην εχουν οι αλλοι.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D εδιτ: εφτασα τα 2Κ posts! αντε παλιωνω κι εγω. βγηκε ο ασσος κι εφυγε ο γρασσος!... ;D Πρέπει να πάρω κι έναν "βρώμικο" ενισχυτή..... Αν δεν γίνουν 5 οι Fender..... Πάντως αν πέσει κανείς σε "μπασοκολώνα" ιταλική μάρκας AUGUSTA ή AGUSTA να μου πεί..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
elavd Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Κι άλλο ένα video: http://www.youtube.com/watch?v=Q4CuZOnNm-k www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 To Σάββατο 20/06 θα κάνουμε την "παρθενική" μας εμφάνιση με τους Angels in the air, στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της μουσικής. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! :) Για όσους ενδιαφέρονται, το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης, είναι αυτό: www.facebook.com/YourPaintedSmile
studio54GR Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Υπάρχει μια αμυδρή πιθανότητα ΣΚ να είμαι Ιωάννινα..... Οπότε μάλλον θα σε βρώ. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
longshadow Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Καλή επιτυχία Ηλία...Να σκίσετε!... :) Εννοείται περιμένουμε και βιντεάκια απο το live!... ;)
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2009 Καλή επιτυχία :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση