kotsadoros Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Αλοχα, Αχτι το ειχα αυτο το κοματι του σατς και ετσι ειπα να "κατσω" να το ηχογραφησω και να το παιξω οσο πιο νοτα μπορουσα. Ελπιζω να γουσταρετε. http://www.zshare.net/audio/58566666b6763206/
ignantios Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 ειμαι στη δουλεια και εχω αργη συνδεση και δεν μπορω να το ακουσω αλλα ειμαι σιγουρος για αυτο που θα ακουσω ...οποτε παμε παλι: ωραιος.....παρα πολυ καλο.......μετρησες παλι.... ;D RUN FOREST....RUN!!!!
kostaras75 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Φιλε kotsadoros εισαι αψογος.Απο τις καλυτερες εκτελεσεις που εχω ακουσει. Με εφτιαξες αγρια!! Παντα τετοια φιλε.
Infernalgr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Πω........... Δεν λεω τιποτα, έχω ξεμείνει απο κομπλιμέντα όταν έχει να κάνει με την πάρτη σου ρε Κώστα. Come to the dark side, we have cookies!
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Σπερνει ;D ΥΓ η ρυθμικη κιθαρα της εισαγωγης δεν τσουλαγε καλα, αλλα ηταν του backing track νομιζω, ε? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
nuno Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Φίλε kotsadoros θεϊκό παίξιμο. 1000 μπράβο Με ποιό wah έγραψες?
kotsadoros Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Φίλε kotsadoros θεϊκό παίξιμο. 1000 μπράβο Με ποιό wah έγραψες? Thanks Nuno ;) η ηχογραφηση εγινε στα γρηγορα με μια suhr guitar port με Marshall πλεξι Προσομοίωση και ενα standard dunlop wah. Ενδιαφερον που με ρωτησες για το wah γιατι δοκιμαζα ενα πανακριβο real mccoy wah και προτιμησα το φτηνο dunlop.
molinga Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 κωστακη μπραβο σου,αντε να ερθεις κερκυρα να τζαμαρουμε,Τασος
playloud Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 .......... και ενα standard dunlop wah. Ενδιαφερον που με ρωτησες για το wah γιατι δοκιμαζα ενα πανακριβο real mccoy wah και προτιμησα το φτηνο dunlop. χαχαχαχαχα πες τα πες τααααα Make me fries...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση