panz Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Υπάρχει σε κανένα μαγαζί στην Αθήνα για να πάω τη δοκιμάσω; Θενξ ιν αντβανς 8)
fidel Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη αν θα την βρεις, πάντως ESP στην Αθήνα έχει στην Τοσίτσα (στενάκι πίσω από το Πολυτεχνείο). Δεν θυμάμαι το νούμερο. Όπως ανεβαίνεις την Τοσίτσα είναι στο αριστερό σου χέρι. Το κατάστημα αυτό που συνεργάζεται ο Λιόλιος, ο οποίος είναι ο επίσημος εισαγωγέας ESP στην Ελλάδα. (ο Λιόλιος είναι στην Θεσσαλονίκη)
c_fanis Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Πάντως δες και στις αγγελίες. Πουλάει ο estenough την δικιά του σε υπεράριστη κατάσταση και με δοκιμη΄φυσικά.
panz Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Ξέρω ποιο λες αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται...ενιμπαντι? ???
Vrass Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 ESP θα βρεις σε διάφορα μαγαζιά στο κέντρο, κυρίως στο guitar store, στον Διαμαντόπουλο (αν και έχω καιρό να πάω εκέι), στον Κοντοσταυλάκη (που αυτοαποκαλείται αποκλειστικός αντιπρόσωπος :P ::)). Δοκίμασε στα δύο πρώτα, μήπως και παίζει κάτι εκέι. Αλλιώς αν έχεις στο πρόγραμμα να πας Θεσσαλονίκη κάνε ένα τηλ στο Λιολιο μηπως και την έχει διαθέσιμη να τη δεις εκεί. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση