gpiad Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 εγω ειμαι μεσα και θα φερω πραγμα αρκετο...μαλλον..αλλα γιατι στο registration μου λεει οτι υπαρχω ηδη?
Alchemist Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Μην αγχώνεσαι φίλε gpiad, μπήκε κανονικά η εγγραφή. Δεν ξέρω αν δοκίμασες κατά λάθος δύο φορές εγγραφή, μπορεί να έγινε κάποιο misclicking αλλά δεν υπάρχει θέμα. ;) Yes it is!!!
exarhos Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Παιδες λογω δουλειας θα ερθω μετα τις 9. Με τον ηλεκτρικο το PROVA απο το σταθμο ειναι μακρια οn foot? www.myspace.com/costaexarhos
metalmike Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Παιδες λογω δουλειας θα ερθω μετα τις 9. Με τον ηλεκτρικο το PROVA απο το σταθμο ειναι μακρια οn foot? Δεν το λες και κοντα (πατα στην εικονα για να τη δεις ολοκληρη) Για κοιτα για κανα λεωφορειο που να περναει απο Πειραιως μηπως σε βολεψει καλυτερα :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial
gpiad Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 ναι παιδια ειναι καπως μακρια επειδη ειμαι απο ταυρο και μενω σχεδον διπλα στο studio ο ηλεκτρικος ειναι καπως μακρια με τα ποδια απο το σημειο,αλλα ενταξει παλευεται λιγο..κουραγιο
kultura Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Παλεύεται... Ποιος σταθμός είναι;
exarhos Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 metalmike ευχαριστω για το searching ;) www.myspace.com/costaexarhos
gpiad Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Παλεύεται... Ποιος σταθμός είναι; ηλεκτρικος - ταυρου
kultura Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Κι εγώ ευχαριστώ, αν και μόλις έκανα τα κουμάντα μου, και τελικώς δεν μπορώ να έρθω... Καλή διασκέδαση! Ρίχτε δυο πενιές για όσους δεν έρχονται...
metalmike Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 metalmike ευχαριστω για το searching ;) Κανενα προβλημα ;) Θα φερω τη κεφαλη μου (Β-52 ΑΤ-100) και την κιθαρα μου η οποια εχει υποστει αλλαγες (Ibanez S470 με GFS Power Rails σε bridge και neck,αφαιρεση μονου μαγνητη,3-θεσιος επιλογεας,push/push tone pot...αυτα :P) για οποιον ενδιαφερεται :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση