Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 yeahhhh!! θα ειμαι κι εγω αθηνα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ανυπομονω.. δεν εχω κατι να φερω. μονο το rockman XPRa , αν θελετε....(λες??) 8) see u there!! Mesa/Boogie & Strato
kultura Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Δε θα φέρεις καμιά στρατ, ή έστω τον μπόμπιρα;
bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2009 Επειδίς τυγχάνει να είμαι ολίγον τι κοντά στο χώρο συνευρέσεως δηλώνω συμμετοχή τώρα. Με συγκινήσατε παλιόπαιδα σήμερις.
Vintager Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω. Και μετά μάλλον στο live του νέστωρ. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2009 Μεσα κι εγώ κατα πάσα πιθανότητα. Ηλίθια ερώτηση: Να φέρω το πιάνο μου; Ή έχει κανα keyboard εκει πέρας; :P Home - Editions Musica Ferrum
kultura Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Φέρε το πιάνο ρε, ποιος θα κουβαλήσει keyboard;
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 OP Administrator Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Προβάδικο είναι. Εχει όλα τα όργανα. Δες το σάιτ τους για λεπτομέρειες. www.provastudio.com Live and let Live.
Alchemist Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Προκειμένου να διευκολυνθούμε όλοι για το αυριανό event, στήθηκε μια registration form όπου μπορεί κανείς να δηλώσει συμμετοχή. Πατήστε εδώ για να τη δείτε και να συμμετάσχετε. Η εγγραφή αποσκοπεί αποκλειστικά στο να υπάρξει καλύτερη οργάνωση και να γνωρίζουμε περίπου ποιοί θα είμαστε και τί θα έχει ο καθένας οπότε θα είναι καλό να δηλώσουν συμμετοχή όλοι όσοι πρόκειται να έρθουν! ;) Yes it is!!!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Παρακαλούμε όσοι σκοπεύουν να έρθουν ας συμπληρώσουν την φόρμα :) Μην ξεχάσετε να αναφέρετε και -τυχόν- εξοπλισμό που θα φέρετε προκειμένου να έχουμε εικόνα του τι θα είναι διαθέσιμο. :) (Εγώ την συμπλήρωσα ήδη)
burliufo Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 μην ξεχασετε να βγαλετε φωτο για αυτους μου δεν μπορουν να ερθουν ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :( :( :( :( :( :( http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση