RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Εμένα η eye μου άρεσε. Αν είχε μια νορμάλ τιμή θα την έπαιρνα. Αλλά θα έκοβα αυτό το pickguard κάπως αλλιώς. Ειδάλλως θα ήμουν αναγκασμένος να παίζω μόνο αυτό το κομμάτι συνέχεια: KAPOW! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Wild_Rose Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 η Raw σειρά πάντως με τα maple μού φαίνεται σαν ζώα που δεν έχουν μαλλί!! σαν γδαρμένα :P rosewood FTW! I'd die without music...
X-minor Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Με τη raw μου'ρθε κατευθείαν εικόνα μπασσάκι ταυράκι με maple ταστιέρα και ανατρίχιασα... Και κάπου το'χα ξαναδεί... Οι κιθάρες πάντως μου άρεσαν... :-X
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 O Jim Lea των Slade νομίζω είχε ένα SG με maple ταστιέρα, αλλά ήταν καστομιά, όχι Gibson. LEGO people live in houses made of their own flesh.
VietMan Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Ε eye στο διάολο!!!!!!! Τι πράγμα ειν' αυτό ρε παιδιά?? Μόνο ο Βουτσάς και το φσσσστ μπόινγκ λείπει απ' την εικόνα. Κρίμα για τον κύριο Gibson και τον συμπαθούσα... Hi!! I'm Paul from guitar world!!
Wild_Rose Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2009 Ε eye στο διάολο!!!!!!! :D :D εμένα πάλι - αν και όπως είπα δεν μου άρεσαν- δεν έχω πρόβλημα με τους πειραματισμούς από πλευράς Gibson! εξάλλου μη ξεχνάμε πως τα γούστα ποικίλουν ;) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ!! :D :D :D (λέμε τώρα!) I'd die without music...
AB Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Στην αρχή τρόμαξα. Μόλις την ξαναείδα όμως λίγο πιο προσεκτικά, ξανατρόμαξα.
marathon Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 οff topic... Αντώνη στείλε μου το mail της δουλειάς, για να σου στείλω το αρχείο. Thanks Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 οff topic... Αντώνη στείλε μου το mail της δουλειάς, για να σου στείλω το αρχείο. Thanks Γι'αυτό υπάρχουν τα πμ ντε ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
marathon Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Γι'αυτό υπάρχουν τα πμ ντε ;) Ξέρω ότι τα βλέπει μια μέρα μετά, και τον θέλω τώρα...sorry Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση