terrestial-63 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 ...με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα θυμήθηκα μια αρκετά αστεία ιστορία σχετικά με την οικονομική κατάσταση των μουσικών.... Είμαστε στο στούντιο πριν από αρκετά χρόνια και τυχαίνει να διασταυρωθούν 2 session.....οι μουσικοί (πολύ καλοί όλοι και "πετυχημένοι") από τις 2 μπάντες κοιτιούνται μεταξύ τους και ανταλάσουν μερικές κουβέντες.....ο ντράμμερ (Α) από την μία μπάντα και ο μπασσίστας (Β) από την άλλη κοιτάζουν ο ένας τον άλλο επίμονα.....ακολουθεί ο εξής διάλογος Α - "μήπως γνωριζόμαστε από κάπου?" Β - "...και εγώ αυτή την εντύπωση έχω" Α - "....μήπως έπαιζες πέρυσι με τον .....(βάλτε ένα γνωστό όνομα) στο ..... (βάλτε ένα γνωστό μαγαζί) Β - "μπα, όχι ,ημουν πριν 3 χρόνια εκεί....εσύ δεν ήσουν με τον .......?" Α - "όχι...από αλλού σε ξέρω .....ήσουν στο σεμινάριο του ......(βάλτε πάλι μια φίρμα)?" Β - "όχι...αλλά μήπως παίζαμε μαζί στο .....(άλλο μεγάλο μαγαζί)? Α - "μπα, μπα εγώ φέτος είμαι εκεί....μήπως είμασταν μαζί στο ......(γνωστό ωδείο στο εξωτερικό)? .....κλπ κλπ anyway, για κανένα δεκάλεπτο συνεχίζεται αυτός ο διάλογος στον οποίο αναφέρονται όλα τα μουράτα ωδεία, σεμινάρια από τζαζίστες, τμήματα αρμονίας και αντίστιξης, πρωτοκλασάτα μαγαζιά και "φίρμες τραγουδιστές" για να πεταχτεί στο τέλος ο ένας απο τους 2 και να πει... Α - "έλα ρε , μ@λ@κα θυμήθηκα.....δουλεύαμε μαζί σε εκείνο το γιαπί και σπάγαμε ένα ντουβάρι παρέα " σόρυ για το όφτόπικ Τί όφτόπικ λές!!;; Αυτό είναι τό ανέκδοτο τής χρονιάς!!! χα!χα!χα! 8) moogmodularV2
Προτεινόμενες αναρτήσεις