Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Ok then. μηπως θα μπορουσε καποιος να μου στειλει κανα backing track σε ballad style?? (οχι 12μετρα , μπας και ξεφυγω απο την "πεντατονικη φυλακη"... :-X) -τι λεω..?..?- :o :o ριξτε μου ενα λινκ...ευχαριστω! :P Mesa/Boogie & Strato
playloud Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 http://guitarbackingtrack.com/forum/index.php Καλο ψαξιμο, και που σαι, ξεκολα λιγο απο τα μπουζουκια γιατι σε επηρεαζουν μεχρι και στον τροπο που γραφεις στο φορουμ ;D Make me fries...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2009 Λοιπόν έτσι όπως τα ακούω κι εμένα μου αρέσει η Α - είναι πιο Hifi στο Eq. ΑΛΛΑ έχω την υποψία ότι στο mix η A θα πηγαίνει προς νερού της ενώ η Β θα στέκεται (πολύ καλύτερα). Πάντα μιλάμε για όπως τις ακούμε. ψιλοσυμφωνω... ;) Oι A ειναι πιο HiFi με καλυτερο note separation και definition και μεγαλυτερη εξοδο (εκτος αν ηταν θεμα ηχογραφησης). Εχουν τονισμενα/σφιχτα Μπασα-πριμα και κατεβασμενα μεσαια. Οι Β φαινονται να εχουν περισσοτερα μεσαια, πιο πλαδαρα μπασα και γυαλιστερα πριμα (αντιστοιχα των Α) και μου θυμιζουν Stock Standard Strat σετακι... για το πως θα "κατσουν" στη μιξη θα φανει... :) wood matters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση