darshan Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 morley bad horsie ή Ibanez Weeping Demon? Βασικό χαρακτηριστικό η δυνατότητα switchless λειτουργίας. εκτιμάται ιδιαιτέρως η αντοχή του "εργαλείου". αν έχετε να προτείνετε κάποια εναλλακτική, θα σας είμαι υπόχρεος (εξαιρούνται τα dunlop) thanx
freddy692000 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 morley bad horsie ή Ibanez Weeping Demon? Βασικό χαρακτηριστικό η δυνατότητα switchless λειτουργίας. εκτιμάται ιδιαιτέρως η αντοχή του "εργαλείου". αν έχετε να προτείνετε κάποια εναλλακτική, θα σας είμαι υπόχρεος (εξαιρούνται τα dunlop) thanx Γιατι ρε παιδι μου ετσι???
darshan Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 εξαιρούνται τα dunlop Γιατι ρε παιδι μου ετσι??? εκτιμάται ιδιαιτέρως η αντοχή του "εργαλείου".
stavrilian Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2009 Προτεινω να ακουσεις γενικοτερα wah, να διαλεξεις ποιο σου αρεσει πιο πολυ ηχητικα, και μολις καταληξεις βαλτο πανω σε αυτο http://www.thomann.de/gr/g_lab_tbwp_true_bypass_wah_pad.htm και θα εισαι κομπλε οσον αναφορα τη switchless δυνατοτητα ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση