saharaman Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 το memory boy ξερει κανεις που θα το βρω? επαιξε κανεις μ αυτο ή με το memory toy? και αν ναι λεγανε τπτ?
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Nέες φωτό κατασκοπείας... ο ανταποκριτής μας όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να μας τις στείλει πριν βγει η ανακοίνωση της εταιρίας (για την ακρίβεια αγνοούνται μυστηριωδώς τα ίχνη του). Παραπέμπουμε λοιπόν στο φρέσκο ανακοινωθέν (http://www.ehx.com/forums/viewthread/2074/P0/): και σε μια φωτό του πιο σημαντικού εκ των νέων δημιουργημάτων (μαζί με το Cathedral του οποίου είμαι ευτυχής κάτοχος): Analog με tap tempo (όχι, δεν είναι ορθογραφικό λάθος, και όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει), παρεστιγμένα, fx loop, expression pedal που ελέγχει τα πάντα... interesting times ahead! :) Yποσημείωση: αν δεν φαίνονται οι φωτό κάντε refresh. Το Google Picasa μου που τις έχω ανεβάσει συχνά κλατάρει. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση