Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 BTW Θα έρθει κανείς σας στο meeting μεθαύριο να τα πούμε από κοντά; Θα κρατάω την πολύχρωμη κιθάρα μου για να με αναγνωρίσετε…χαχαχα ...When i got the music i gotta place to go...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2009 Η Proaxe διάβαζα πως είναι η διάδοχος της Swan με σκεπτικό να μην δίνει φράγκο η Kramer στον Buddy Blaze που την είχε φτιάξει με τον Campbell, οπότε είναι καλή ευκαιρία (λογικά). Κώστα έχεις κάνα link με τις Αμερικανικές Swan που λες; Δεν υπαρχει λινκ,τις δινει καποιος απο Αμερικη του οποιου ειμαι πελατης (βαψιματα,μαγνητες,μανικια Κραμερ κτλ) κ μπορω μονο να σας δωσω το email του ωστε να συννενοηθειτε.Πρεπει ομως να ενδιαφερεστε πραγματικα,δεν ειναι ωραιο να γινομαστε κουραστικοι. 5 long years
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Γνωρίζει κανείς να μου πει η M4 του ’88 (MIJ) που πήρα, τι σώμα έχει; ...When i got the music i gotta place to go...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Γνωρίζει κανείς να μου πει η M4 του ’88 (MIJ) που πήρα, τι σώμα έχει; Εχει το ιδιο με ολες σχεδον τις budget MIJ guitars,δηλαδη Basswood,δηλαδη μια χαρα. 5 long years
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Thanks. Σήμερα θα την έχω και στα χέρια μου...με fretdress, φρεσκάρισμα στα ηλεκτρικά της και set-up… ;D ;D ;D ...When i got the music i gotta place to go...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση