Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δεν μου λενε τιποτα οι νεες Charvel . Αντιθετως οι νεες του Gary K***** ειναι απιστευτες ! Ξερετε η δεν ξερετε για ποιον λεω?

Gary Kramer φυσικα.Oι Αμερικανικες ειναι ακριβες,οι φθηνες ειναι κορεατικες.

Αυτο δεν παει να πει οτι ειναι "κακες" αλλα στην περιπτωση των καιν.Charvel δινεις γυρω στα 800 ευρω κ αγοραζεις ενα καλο Αμερικανικο προιον,δινεις αξια στα χρηματα σου δηλαδη.

Βεβαια εαν σε χαλαει η συνομοταξια με την Fender μπορεις να αγορασεις Wayne,ξερεις η δεν ξερεις για ποιον λεω? :D

5 long years

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Όντως έχει "κάτσει" η αγορά. Πόσο καιρό έχω μια Ibanez καλή και δεν φεύγει...

Βρήκα Nightswan σε πολύ δελεαστική τιμή αλλά...no money no honey...

Αν δεν την θες εσύ, δεν μας λες εμάς να μην πάει χαμένη;;; ;)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Η Nightswan πουλιόταν σε Ιαπωνέζικο auction στα 950€ (και μετά +μεταφορικά κτλκτλ). Δεν την βρήκα πριν λίγο που είδα. Εάν τη βρω θα την ποστάρω, αλλά προυποθέτει να έχεις "άκρη" μιας και το 99.999% δεν στέλνουν εκτός χώρας τους...

...When i got the music i gotta place to go...

Δημοσιευμένο

Η κιθάρα "έφυγε" σχεδόν άμεσα σε μαγαζί για set-up και update ηλεκτρικών, οπότε δεν έχω δημιουργήσει άποψη ακόμα. Η πρώτη εικόνα από άποψη playability μου φάνηκε πάρα πολύ καλή. Μόλις έρθει πλέον ανανεωμένη στα χέρια μου θα γράψω αναλυτικά ;-)

Δημοσιευμένο

Η Nightswan πουλιόταν σε Ιαπωνέζικο auction στα 950€ (και μετά +μεταφορικά κτλκτλ). Δεν την βρήκα πριν λίγο που είδα. Εάν τη βρω θα την ποστάρω, αλλά προυποθέτει να έχεις "άκρη" μιας και το 99.999% δεν στέλνουν εκτός χώρας τους...

Θα ηταν Japanese model non export,εαν την βρικες σε ιαπωνικο σαιτ.Με rosewood fretboard,basswood body κ χωρις το nightswan logo στο Headstock.Anyway ιδια με την American series ειναι βασικα(ιδιο εργοστασιο κτλ) αλλα δεν κοστιζουν 950ευρω..με τιποτα.

Οποιος ενδιαφερεται πραγματικα για Swan εας μου στειλει πμ υπαρχουν 2 με 800$(615euro) μια Boltie σαν του Vivian κ μια sparkle blue.

Παντως πολυ καλη "μεταλαδικη" κιθαρα σχετικα φθηνη με short scale neck set neck κ καποια πολυ μοντερνα upgrades ειναι oι καινουριες Washburn HM Idol http://cgi.ebay.com/NEW-Washburn-WI50V-Idol-HM-Guitar-Black-w-Buzz-Feiten_W0QQitemZ390044280149QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item390044280149&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

5 long years

Δημοσιευμένο

ρε κωστα ειχα παιξει παλιοτερα πριν 1,5 χρονο με μια idol ειχε seymour duncan δεν ελεγε τιποτα και ο ιδιος που την αγορασε την πουλησε.

προσωπικα δεν μου αρεσε καθουλου.μου εδωσε την εντυπωση φθηνοκιθαρας

Δημοσιευμένο

Η κιθάρα μπήκε εκ νέου σε auction; Ένα μεταφραστικό θα βοηθήσει όσους θέλουν να διαβάσουν.

http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/109455336

Παραθέτω και το site του Buddy Blaze να δούμε πόσο τις πουλάει τώρα εκείνος.

http://www.buddyblaze.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...